|
Sklep odzieżowy logoshop |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
czy ktos wie cos na temat wspolpracy franchisingowej z ta siecia, czy sie oplaca czy jest to marka dobra, czy widzial ktos ten sklep jak sie prezentuje jak z klientela? mam zamiar starac sie o ten system bo w moim miescie i w okolicy nie ma tej marki wiec popyt mysle ze by byl duzy ale potrzeba mi fachowej opinni,
w moich okolicach a dokładnie w Krakowie są 2 takie sklepy i z tego co widze mają niezłe branie ponieważ ceny są tam bardzo przystępne, choć jeśli uda Ci sie w to wejść nie zapomnij o reklamie ponieważ tu jej brakuje a szkoda bo obroty byłyby napewno dużo dużo większe, jak będziesz już wiedzieć gdzie szukać konkretnych informacji na ten temat to napisz mi na PW
no nie wiem.mnie jakos do siebie zniechecili.do jednego ze sklepow zony podjechala pani kierownik do spraw rozwoju sieci i zaproponowala wspolprace.gdy zona sie pojawila w sklepie ustalono jakies wstepne warunki,pani poprosila o przeslanie zdjec sklepu i okolicy i obiecala sie odezwac za kilka dni...do tej pory nie ma odzewu.ani dziekuje ani przepraszam ani pocaluj mnie w d**e.nie podoba mi sie takie traktowanie ludzi a co tu mowic o jakiejs wspolpracy.amatorszczyzna.nie ma sie co dziwic.dzialaja odniedawna i probuja upchnacjak najwiecej towaru a potem ty sie mecz.mam kilku znajomych,ktorzy wkopali sie we franczyze.ciezko odzyskac zainwestowane pieniadze.lepiej prowadzic biznes na wlasny rachunek i miecnad nim kontrole.
dzieki za odpowiedz jakbys cos wiedzial na temat dobrej franczyzny to daj znac :)
pozdrawiam
"dzieki za odpowiedz jakbys cos wiedzial na temat dobrej franczyzny to daj znac :) "
popatrz na http://www.franchisinginfo.pl nie patrz na wymagane kwoty minimalne przez dana siec,bo to wszystko kwestia dogadania.ze dwa lata temu rozmawialem z przedstawicielem sieci ruck zuck i uzgodnilismy kwote remontu budynku 25-30tys.zl a towar mieli dac na odlozony termin(ale nie dogadalismy innych szczegolow:/)...a pisza,ze minimum 100000zl.podzwon...popytaj...moze ktoras firma ci sie spodoba...ja osobiscie jak mialbym uderzac we franczyze to:spozywka typu carrefour lub intermarche,budowlanka typu panele podlogowe lub meble np.vox,playa a najlepij maca ale to juz duza kasa.
brak profesjonalizmu ze strony Pani d/s rozwoju sieci, obiecała skontaktować się w ciągu tygodnia w sprawie decyzji szefostwa, czy decydują się otworzyć swój oddział w moim sklepie. mija trzeci miesiąc od momentu, jak przedstawicielka firmy obiecała dać ostateczną odpowiedź.
hehe.widze,ze to nie odosobniony przypadek.z takim podejsciem to nie wroze im swietlanej przyszlosci tak jak i franczyzobiorcom.szczerze odradzam.
to faktycznie nie ma sobie co d... zawracac. a portal http://www.franchisinginfo.pl znam nawet mam ich prenumerate, ale powiem szczerze ze w moim miescie juz sa prawie wszystkie marki , moze ktos zna jakas nieznana ale dobra franczyzne ktora nie jest podana w systemie na tej stronie
Sklepy ,,logoshop,, musze powiedzieć że ostatnio rozmawiałem z naprawde konkretnym przedstawicielem tej firmy chyba była u nich jakaś ROSZADA. Polecam!
Nie wiem co masz na myśli pisząc, że "rozmawiałeś z naprawdę konkretnym przedstawicielem", skoro później wtrącasz, że "chyba była u nich jakaś ROSZADA". Albo była u Ciebie i z Tobą rozmawiała, więc wiesz z kim mialeś przyjemnośc, albo Twój zachwyt to jedna wielka ściema.
sniezynkaaa miałem na myśli ze chyba się poprawili ,, i to znaczyło ROSZADA,, Pozdrawiam!
hej, potwierdzam, faktycznie można juz tam z kompetentnymi ludźmi rozmawiać. Jak widać zaczęli się teraz mocno rozwijać, bo też coraz więcej jest o LOGOSHOP w mediach.
Witam wszystkich serdecznie.
Widzę, że nikt tu dawno nie zaglądał, mimo to może uzyskam odpowiedź. Jak to jest z tym logoshop'em?? Wart jest zachodu, czy wręcz przeciwnie?
|
|