Witam. Jestem studentem. Zdecydowałem się na otwarcie sklepu odzieżowego. Damsko - Męskiego. Od dłuższego czasu przeglądam fora, internetowe strony. Szukam ludzi którzy już siedzą w tej branży od dłuższego czasu, a także tych którzy dopiero zaczynają tak jak ja. W celu wymiany doświadczeń, cennych uwag, spostrzeżeń. Będzie to moja pierwsza działalność w związku z tym będę starał się o pomoc od Urzędu Pracy (może ktoś da mi pare wskazówek do tego). Mam już lokal 25m2 (wydaje mi się że jak na początek spokojnie starczy) w niezłym miejscu oraz trochę pomysłów na rozreklamowanie mojego sklepu. Mieszkam w miescie liczącym ok 200tys. mieszkańców. Szukam tylko hurtowni odzieżowych z dość dobrymi i ładnymi ciuchami. Ciuchy będą skierowane głównie do ludzi młodych przedział 16-25lat.
Wiem że dużo jest takowych hurtowni w Łodzi, a także w Poznaniu. Jednak chciałbym dowiedzieć się więcej na temat tych giełd odzieżowych. Czy muszę mieć jakieś karty wstępu do nich itp. Jeśli ktoś ma jakieś pojęcie o tym proszę o pomoc. Prosze również napiszcie wszelkie dotyczące tej branży informacje. Napewno mi się przydadzą. Może ktoś zna ciekawe strony dotyczące mojego postu. Czekam na wasze wpisy!!![/b]