|
Sklep odzieżowy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chciałabym otworzyc sklep odzieżowy.Mam na to kapitał ale nie wiem czy wystarczy(30 tys. zł) po drugie nigdy nie zakładałam firmy i nie wiem jak sie za to wziać.Boje sie czy mi wyjdzie i czy zdołam utrzymac sie na rynku, nie mam doswiadczenia ,nie wiem gdzie kupowac towar itp.Jest to moje wielkie marzenie aby miec własną firme. Jeżeli ktos wie albo juz ma doświadczenie w tym prosze o wskazówki. Z góry dziekuje:D
a moze ktos ma inny pomysł na biznes. jezeli tak to bardzo chetnie dowiem sie jaki:D
ja chcialabym otworzyc sklep spozywczy :> a ty w jakim miescie i jakim iejscu masz zamiar otworzyc swoj sklep? mysle ze dobry jest np ciucholand z tego co wiem niezle idzie. jezeli bedziesz miec fajne rzeczy i dosc w dobrej cenie kazdy przyjdzie. znajomi moich rodzicow sie na tym dorabiaja
chciala bym otworzyc ten sklep w 70 tys miescie kolo wrocławia.jezeli chodzi o ciuchland to w moim miescie jest ich juz naprawde duzo. I wole skupic sie na sklepie z nowa odzieżą.ale dzieki za pomysł i powodzenia w otwieraniu twojego sklepu:D
Podstawą w tym biznesie jest lokalizacja!!! Dopiero na drugim miejscu asortyment. Śmieszne, ale prawdziwe. Powodzenia!!!
|
|