|
Sklep Odzieżowy - strona 3 |
Sklep Odzieżowy
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
chciala bym otworzyc ten sklep w 70 tys miescie kolo wrocławia.jezeli chodzi o ciuchland to w moim miescie jest ich juz naprawde duzo. I wole skupic sie na sklepie z nowa odzieżą.ale dzieki za pomysł i powodzenia w otwieraniu twojego sklepu:D
Witam.Czy ktos wie może gdzie można dostać odzież I i II gatunku w Polsce ,jak szukac takich hurtowni?
Podstawą w tym biznesie jest lokalizacja!!! Dopiero na drugim miejscu asortyment. Śmieszne, ale prawdziwe. Powodzenia!!!
Witam Serdecznie
Chciałabym otworzyć sklep odzieżowy,tylko nie mam o tym pojęcia. Jak to działa ile kosztuje dzierżawa, koszty dodatkowe. Ile trzeba mieć tak na start takiej działalnośći. Może ktoś prowadzi taki sklep.
witam.
Chciałbym otworzyć w moim mieście sklep z firmową odzieżą myślałem nad cropp. W moim mieście sa takie sklepy reporter, haus, diverse, bigStar, wrangler, americanos, oxide no i adidas reebook itd. (przepraszam jeśli przekręciłęm nazwy sklepów) jeśli nie cropp to jeszcze jaki sklep mógł bym otworzyć?? wiem że mają sporo klientów bo jestem jednym z nich. Prosze o pomoc Pozdrawiam Damian
W tym mieście jest 30 498 tyś. mieszkańców + jeszcze z okolicznych miejscowości. A może H&M??
Spróbuj firmy PEAAN- odzież młodzieżowa. Mam kilka bluz tej firmy i są ok. Pozdrawiam
i jeszcze jeżeli chodzi o jakąś bieliznę np.Atlantic to tez nie jest głupi pomysł...
U mnie w miescie ok.140 tys mieszkancow koszt wynajmu to ok.70zl za metr kwadratowy(w blisko centrum)
Oczywiście w mieście ponad 30 tyś. Zastanawiam się nad Troll i CroppTown co prawda jest taki sklep ale jak narazie tylko letni w namiocie. Wpisałem się do rejestru franczyzowego. Poradźcie coś mi.
Mieszkam w 8tys miasteczku i chcialbym otworzyc jakis sklep odziezowy. Myslalem raczej o fimowym poniewaz w poblizu nie ma zadnego ciekawego sklepu. Zeby kupic sobie jakies dobre spodnie czy koszule musze jechac min.60km do gorzowa a najczesciej 100km do poznania.
Wiem ze moje miastczko jest male ale prosze o propozycje. Z gory THX
I...?
też chcę otworzyć taki sklep mieszkam w 15 tys miescie chodzi o to ze nie wiem gdzie sa hurtownie ile trzeba na początek pieniędzy
jesli chodzi o kase to 20 tys wystarczy na pocz, zalezy jeszcze jaka jakosc i asortyment.Pamietajcie:
1.Miejsce 2.Towar 3.Sprzedawca Jesli ktorys z wymienionych punktów przestanie dzialac,jestescie skazani na kleske
Mam pytanie czy ktos moze orientuje sie czy w sklepie z odzieza z wadami typu oderwana metka ,czy innego typu uszkodzenia kiedy klient kupuje taki towar wiedzac o tym moze po jakims czasie go reklamowac?czy w takich sklepach nie obowiazuje reklamacja ?
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|