Witam...jestem zainteresowana otwarciem dwoch sklepow tego typu...prosze o podanie kontaktu telefonicznego lub mailowego...
Pozdrawiam...
|
SKLEP ODZIEZOWY ZARA, ATMOSPHERE |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam...jestem zainteresowana otwarciem dwoch sklepow tego typu...prosze o podanie kontaktu telefonicznego lub mailowego...
Pozdrawiam...
hej. ja równiez jestem zainteresowana namiarami. Prosze o podanie kontaktu telefonicznego lub mailowego.
Sluchaj jesli chcesz cos wiedziec o sklepach Zara i calej grupie Inditex pisz na gg 2969711 chetnie pomoge :)
Witam !!!
a ja mam pytanko tego typu, czy jak bym chcial sam sprowadzac ubrania firmy atmosphere i otworzyc tutaj sklep z takowymi to musze uzyskac jakies pozwolenia od tej firmy na sprzedaz ich produktow ?? jak to wyglada?? pozdr.
A moze Private Member?
Ciekawa marka oraz warunki wspolpracy.
Witam!
Poszukuję punktów hurtowej sprzedaży, outletowych końcówek serii dobrych markowych firm t.j Zara, Mexx, Mango, Next, Orsay, Vero Moda...itp itd. Z góry dziękuję za pomoc i informacje.
Witajcie!!
Jestem od dawna zainteresowana rzeczami z "Primarka".Byłam w Anglii 6 miesięcy i zafascynował mnie biznes jaki tam robią na tym.Teraz planuje ściągać te rzeczy i sprzedawać na allegro i może potem otworzyć sklepik i sprzedawać je bezpośrednio.Mam pytanie do osób które sprzedają takie rzeczy jak im się to opłaca i czy planuje ktoś może otworzyć taki sklepik????oczywiście trzeba kupować ubrania bezpośrednio z "Primarka".Może ktoś wie skąd sklep "Primark" sprowadza je???Proszę piszcie wszystko co wiecie pozdrawiam wszystkich!!!
|
|