|
Sklep po 5 zł - strona 2 |
Sklep po 5 zł
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Fajny temacik, tym bardziej ze w londynie tzw. funciakow nie brak, i naprawde maja niezly ruch, ale na co sie tak naprawde nastawic jakiego typu towar, poniewaz jak wiadomo w kazdej dziedzinie gospodarki mamy towary ktore mozna kupic bardzo tanio, czy mowimy o uzytku domowym, budowlanym czy wszystkiego potrochu oraz jaka wielkosc sklepu potrzebujemy.
najlepiej to wszystkiego po trochu to kupi i babcia (talerze, graczek) i młoda dziewczyna (ramka na zdjęcia, serduszka, pierdołki) i mężczyzna ( narzędzia, latarkę itp.) trzeba mieć rożnego typu towar i to dużo żeby każdy wybrał coś dla siebie w końcu 5 zł to paczka papierosów wiec każdy może ją wydać.
Witam nazywam sie Emilia od 3 miesiecy prowadze sklep z art. po 4.50 zaopatrywuje sie w hurtowni z W Piasecznie chciała bym aby moj sklep był wypełniony wiekszym asortymentem czy moze ktos mi poradzić dobrą i tania hurtownie??Prosze jesli macie jakies linki do hurtowni prosze przeslijcie mi na maila dziekuje z góry emilka-emma@wp.pl
witam
Też się zastanawiam nad tego typu sklepem. Miasto 25tys ludków i są bodajże dwa takie sklepy, ale jeden to porażka i uważam, że skazany na zamknięcie bo nic w nim nie ma. Mam tylko takie pytanie. Czy ktoś z was utrzymuje się z jednego sklepu tego typu? Czy lepiej odrazu inwestować i w miarę możliwości finansowych otwierać następne?
Witam!Też myślałem o takim sklepie.Zastanawiam się dlaczego ceny w hurtowniach są tak wysokie.Byłem w Holandii tam są sklepy euroland itp.a w nich rzeczy po 1euro(3.50zł) w detalu i asortyment szeroki więc kupują go dużo taniej.Co o tym myślicie?
Też zamierzam otworzyć sklep wszystko po 5 zl,bardzo proszę o podpowidż, gdzie jesta najtzńsza hurtownia tych artykułów.
witam miałam slkep tego typu obecnie sie przebranzowilam(piekary slaskie )zostało mi sporo towaru sprzedam naprawde tanio!!!!!!tel.792474003 zapraszam pozdrawiam
Szanowni Państwo, Drodzy Przyszli Klienci,
mamy przyjemność poinformować, a zarazem zaprosić Państwa do hurtowni w samym centrum Polski zaopatrującej sklepy typu "WSZYSTKO PO 1; 2; 2,5; 2,99, 4 zł. i inne działające w tej branży. Mamy nadzieję, że wyrażą Państwo chęć skorzystania ze specjalnej oferty, skierowanej do osób prowadzących działalność gospodarczą o charakterze handlowym, gdyż w magazynach naszego centrum zaopatrzenia znajdą Państwo szeroką gamę produktów w atrakcyjnych i przystępnych cenach. Dysponujemy bardzo dużym wachlarzem towarów, w skład którego wchodzi ok. 3000 artykułów z ciągłą ich rotacją. Oferujemy stabilną i długotrwałą współpracę, fachową obsługę oraz asortyment, który zadowoli nawet najbardziej wymagających. W skład naszej oferty wchodzą poszczególne grupy produktów, wśród których można wyróżnić.: AGD, chemia gospodarcza (proszki, płyny do zmywania, prania, płukania, kąpieli, wc, mleczka czyszczące, zapachy), kosmetyki, perfumy, zabawki, narzędzia, bielizna, art. biurowe, art. gospodarstwa domowego (zmiotki z szufelką, otwieracze do konserw, noże, zapalarki do gazu, grzałki do wody, wazoniki, drewniane kije do szczotek, mopy, łyżki do butów, komplety nici, tarki, maty na stół, kubki, komplety do paznokci, etc). Z góry dziękujemy za zaufanie, jakim Państwo nas obdarzyli i pragniemy podkreślić, iż mamy wielu zadowolonych klientów. Dlatego jeśli chcą Państwo dołączyć do ich grona i są Państwo zainteresowani nawiązaniem bliższej współpracy, zapraszamy do naszej hurtowni mieszczącej się na ul. Dzieci Polskich 14 w Tomaszowie Maz. lub do konsultacji telefonicznej pod nr tel. 887 383 967. Serdecznie zapraszamy! SZYKUJEMY PAKIETY STARTOWE OD 4000ZŁ. Z wyrazami szacunku Konrad Błażejewski - Manager
Sprawdź również podobne tematy:
- Firma a sklep internetowy. Czy mogę założyć sklep
- Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - Więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy. - Dotacja z PUP na sklep internetowi i sklep na Allegro - Sklep od 2.99 badz sklep z wyrobami srebrnymi - Odstąpie prosperujacy sklep z ar dla dzieci plus e-sklep gra - Co lepsze - zwykły sklep czy sklep internetowy? - Sklep spożywczy, sklep z firanami co otwierać? - Sklep dziecięcy lub sklep z odzieżą używaną?? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|