|
Sklep sanitarno -instalacyjny |
Sklep sanitarno -instalacyjny
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam pytanie co sądzicie o sklepie sanitarno-instalacyjnym, mam dobre miejsce no i niedużo kasy ok. 13.000 zł może od hurtowni uda sie wziążć na kreske. mieszkam w mieście 40.000 tys. mieszkańców. niedaleko poznania, w mieście tym są już 4 takie sklepy co o tym myśłicie. jak bym znalazł tania hurtownie, dobrą reklame itp.??
Witaj.Też zamierzam otworzyć taki sklep.Obecnie prowadzę usługi hydrauliczne i chcę rozrzeżyc działalność o sprzedaż artykułów sanitarnych.A czy TY już działasz.Może coś podpowiesz w tej kwestji.Pozdrawiam.
ja pracuje w takim sklepie. jesli masz 13 tysi to zapomnij o otwieraniu. jak wezmiesz na kreske to zaraz bedziez musial oddac a tak szybko nie uzbierasz. faktura warta 10 tysi to nic. musisz miec wiecej kasy zeby zaczac handlowac czyms pozadnym. jak bedziesz mial puste polki na poczatku to klient jak tylko wejdzie to wyjdzie i raczej nie wroci.
Do MARIUSZB.Pan pracuje w takim sklepie czy jest może właścicielem?Pytam dlatego bo chciałbym
się dowiedzieć jaki kapitał jest potrzebny na początek aby w miarę zaopatrzyć taki punkt.Czy na początek 50 starczy?
Sprawdź również podobne tematy:
- Firma a sklep internetowy. Czy mogę założyć sklep
- Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - Więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy. - Dotacja z PUP na sklep internetowi i sklep na Allegro - Sklep od 2.99 badz sklep z wyrobami srebrnymi - Sklep spożywczy, sklep z firanami co otwierać? - Odstąpie prosperujacy sklep z ar dla dzieci plus e-sklep gra - Co lepsze - zwykły sklep czy sklep internetowy? - Sklep dziecięcy lub sklep z odzieżą używaną?? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|