|
Sklep spozywczt TOMIX |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chce otworzyc sklep spozywczy na malym rynku w Łodzi dokladnie to wodny rynek jest tam zawsze duzo klientow no moze oprocz niedziel bo jest zamkniety :) a tylko 3 sklepiki spozywcze a reszta to 6 warzywniakow 3 piekarnie 4 prasowe 4 miesne sa to sklepiki bardzo male i klient nie ma dostepu do lady tylko obslugiwani sa z za szyby wiec zbytnio towaru nie widza ja natomiast mysle zeby zainwestowac w pawilon handlowy o wymiarach 25m2 i ludzie beda mogli do niego spokojnie wchodzic i widziec wszystkie towary z za lady jak w normalnym sklepiku mam zamiar sprzedawac tam artykuly ogolno spozywcze oraz alkohol chleb slodycze papierosy i artykuly chemiczne jest nawet miejsce do ustawienia mojego pawilonu na tym rynku ale mam do was pytanie jak bede rozliczal sie z US czy wielkosc tego pawilonu jest wystarczajaca a moze znacie jakies dobre firmy ktore tworza pawilony taniej ten pawilon ktory chce kosztuje 22 tysiace i z jakim zyskiem placa sie sprzedawac produkty i czy musze miec kase fiskalna bo jak czasami cos na tym rynku kupuje to oni nie posiadaja tylko kalkulator i na kartce zapisuja a tak ogolnie czy oplacalne jest posiadac sklep spozywczy licze na czysty zysk po wszystkich oplatach i zkupieniu brakow towaru okolo 3 tysiecy ale moze byc wiekszy prosze o szczere odpowiedzie z gory dzieki :)
|
|