Witam.
Jesten tutaj new!
Ja mam sklep 5x5 i jest to wystarczająca powierzchnia ale ja sprzedaje mi wystarcza man 1 lade chlodnicza ok 1.8mb, 2 x witryna chlodnicza i 1 chlodziarke (chłodziarka jest wypożyczona, reszta moja). Sklep jest postawiony w 2004 (teść go postawił). I teraz najlepsze: sklep jest w środku wykończony płytą pilśniową i jest 1 wejście. sanepid mnie się nie czepiał o takie rzeczy a był u mnie na odbiorze tydzień temu (co prawda sklep nie przeszedł kontroli bo były pajęczyny itp :P). Włąściwie to ważne są śliskie powierzchnie ale jak ktoś ma budynek murowany to może być nawet tapeta (znajoma ma tak w przedszkolu i daje rade). Ogolnie ważne jest żeby coś tam posprzątać raz na jakiś czas i żeby nie było gryzoni.
To tyle jeżeli chodzi o pomoc komuś.:D
Mam pytanko dla bardziej doświadczonych i chętnych do pomocy. Jestem nowym-młodym handlowcemi chciałbym się dowiedzieć jak można rozkręcic ponownie otwarty sklep na wsi?? Czekam na odbiór sanepidu będę się starać o piwo. Planuję wprowadzić jakieś promocyjnie niskie ceny na podstawowe art. tpu cukier, mąka, herbata. Jak będe mieć piwo ktoś podsunął pomysł na innym forum by na początku zrobiś 5+2gratis lub 5+3 itp. no coś w stylu daj coś komuś a oni ci to oddadzą.
Dziękuję za pomoc.
Pzdrawiam.