|
Sklep spozywczy w internecie |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Co myslicie o pomysle sklepu internetowego z produktami spozywczymi z dluga data waznosci np.makarony, puszki,konfitury i duzo innych produktow ktore sie nie psuja. Jest strona dzieki ktorej po podpisaniu umowy partnerskiej moglbym miec ok 10000 tys klienow w miesiacu lub wiecej. Co o tym myslicie? Ja nie mam zbyt duzo wkladu, wiec moge zaproponowac spółkę lub ewentualnie sprzedam pomysł.
Sklep internetowe z artykułami spożywczymi dopiero ruszają i mają chyba niezłą przyszłość
W polsce startuje lada dzien duuży market chyba S. Zasady (a może sie myle) w angli tesco ma olbrzymie obroty i zyski. Wydaje mi się że sklep spożywczy powinien oferowac wszystko a nie tylko produkty typu konserwa makaron ryż Bardzo mnie interesuje skąd mógłbyś mieć 10000 klientów miesiecznie, może odwiedzających strone?(choć to też duzo na początek) Jeśli faktycznie masz możliwość zdobycia dużej ilości klientów to interes jest pewny, ale wymaga dużej inwestycji. Jeśli faktycznie myślisz o tym na poważnie to pisz na prv jak to widzisz. pozdrawiam
10 000 000 klientow? chyba milo byc 10 tys ?? Osobiscie uwazam to troche z nierealne. ale jezlei zeczywiscie tak by bylo to jest to swietny pomysl. Ale zastnow sie czy naprawde ta "strona" nie chce ci oszuakc. Jest tam moze licznik? Moim zdaniem jezeli potrafiliby cos takeigo zorganizowac to nie sprzedawali by tego pomyslu.
dokładnie, sprawa jest lekko podejrzana, ktos kto ma taką bazę klientów raczej nie dzieliłby sie nią, ale nie znam firmy wiec trudno cos mówić, sklepy spożywcze w necie to biznes przyszłościowy, kilka takich sklepow juz dziala rozejrzyj sie po necie, prawda jest taka ze jest to raczej , poki co usluga dla ludzi zamoznych, no bo trudno liczyc ze jakas emerytka czy bezrobotny beda robic zakupy w takim sklepie, ale próbowac warto
Pomysł nie jest podejrzany. Moge miec grupe ok 100.000 klientow tyle ze z nich nie kazdy co miesiac cos kupi ale z doswiadczenia wiem ze mozna liczyc na min 10 %.10000 osob spokojnie bedzie robilo wiec zakupy. To nie jest liczba odwiedzajacych. Pomysł jest pewny bo jeszcze nikt o tym nie pomyslał. A jest na wyciagniecie reki. Mnie niestety w tej chwili nie stac na taka inwestycje wiec czekam na propozycje wspolpracy lub sprzedaż pomysłu.
No nie wiem nie wiem. W krakowie są już 2 takie sklepy. poszukaj w necie to znajdziesz. NIe chce tutaj podawac ich nazw. Pierwszy powstal jak bylem jeszcze na studiach, jakies 2-3 lata temu. NIe wiem czy teraz dziala ale raz sami chcieliśmy do akademika zamowic zakupy. Jednak znudzilo nam sie po paru produktach, gdyz wszystko trzeba odszukac w odpowiednich kategoriach, zakladkach i niestety zdjec nie bylo do wszystkiego. Tak ze pomysl nie jest nowy, a czy pewny to oceni historia :-) Pozdrawiam
|
|