|
Sklep w dużym mieście. |
Sklep w dużym mieście.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam forumowiczów.Mam zamiar otworzyc sklep z oknami pcv w Krakowie.Czy to zda egzamin??Prosze o komentarze.
oczywiście że ma sens, bo w obecnym okresie, gdy buduje się więcej niż za gierka, to chyba każda działalność związana z budownictwem ma sens. wiadomo że ważna jest lokalizacja, bo na placu nowym, na kazimierzu, na przykład, pewnie byś szybko splajtował. okna PCV to troszkę zbyt ogólnikowe, i chyba trzeba by było zdecydować się na jednego konkretnego producenta. może by się nawet dało uzyskać jego przedstawicielstwo?.
Mam jednego producenta okien PCV i dobre warunki współpracy.Oczywiscie ze nie bede handlował tylko oknami ale również roletami,żaluzjami,parapetami pcv i metalowymi oraz tynkiem akrylowym i meneralnym.Tylko mam pewne obawy ,bo w Krakowie jest sporo Producentów stolarki okiennej pcv.
nie przewidzisz wszystkiego :)...pójdziesz do jednego producenta to Ci powie że ma najlepszy towar w Krakowie, pójdziesz do innego to powie Ci to samo, bo co ma powiedzieć:)...chyba żeby rozpoczynać biznes tego rodzaju to trzeba mieć chociaż maleńkie rozeznanie co najlepiej się sprzedaje w danym regionie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep w dużym mieście.": - Sklep monopolowy w dużym mieście - Mały sklep spożywczy w dużym mieście - Otwieram lokal, w duzym miescie, na duzym osiedlu - Pub w dużym Mieście - w duzym miescie ..
• Strona 1 z 1
|
|