Witam.
Mam pytanie.
Jak mogę WYPOZYCJONOWAĆ sklep w necie za niewielką kasę.
Czekam na propozycje.
Pozdrawiam
SMALLTIME
|
Sklep w necie |
Sklep w necie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam.
Mam pytanie. Jak mogę WYPOZYCJONOWAĆ sklep w necie za niewielką kasę. Czekam na propozycje. Pozdrawiam SMALLTIME
Niestety nie mam dla ciebie dobrych wiadomości, za niewielką kasę to tylko samemu można się tym zająć. (pod warunkiem, że czas nie jest dla ciebie cenny)
Nie wiem jaką branżę chcesz promować, ale w większości już jest bardzo ciasno, konkurencja jest duża - i pozycjonowanie jest bardziej wymagające. Dlatego firma, która by się tego podjęła zdaje sobie sprawę, że wymaga to czasu i nie małych środków - a za cenny czas trzeba zapłacić i to nie mało. Oferty, które znajdujesz na większości portali aukcyjnych, wydawałoby ci się pewnie za śmieszną kasę - jedyne co w nich jest zabawne to ci śmieszni usługodawcy, którzy po przeczytaniu jakiegoś poradnika lub zainstalowaniu sobie automatu do dodawania katalogów, uważają się za znawców dziedziny. Uwierz mi więcej ci mogą zaszkodzić niż pomóc. Dlatego ucz się sam lub szykuj się na wydatki. Powodzenia
zegarki casio? hmm... konkurencja duża... proponuję adwords i czekać na rezultaty.
ma Pan pozycję 30-40... reklamuje się Pan gdzieś?
Witam,
Za niewielkie pieniądze przebicie się do czołówki nie będzie proste. Jedynie co mogę poradzić to udzielanie się forach, stronach powiązanych z daną branżą (oczywiście wypowiedzi podlinkowane do strony), wpisy do katalogów seo najlepiej o jak najwyższym page rank'u. Założenie profilu na fb i nk. Wpisy do katalogów firm jak panorama firm czy firmy_net itd. Myślę, że te opcje za niewielkie pieniądze powinny pomóc, aczkolwiek to nie będzie idealny wynik. Poza tym pozycjonowanie zależy od wielu czynników i potrzeba dużo czasu i cierpliwości. Pozdrawiam, Daniel Kamila Kollektion www_phukamila_pl
Bez nakładów pieniężnych nie ma efektów i jeśli ktoś myśli że wyda kilka zł miesięcznie a zyska mega pozycje to jest w dużym błędzie -a nie brakuje takich firm,osób...
Za niewielka kase ? - jesli mozna by bylo to uscislic to byloby to pomocne.
Generalnie da sie wypozycjonowac za niewielkie pieniadze, Kwestia jest tylko czasu . Ale i to jest mniej istotne. Dla google naturalna pozycja strony i jej linkowanie jest bardziej mile widziana niz nagly przyrost linkow . Jest mozliwe wiec wypozycjonowanie za " niewielkie pieniadze " - wg mnie okolo 400 zl miesiecznie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep w necie": - jak załozyć portal społecznościowy lub sklep w necie... - Serwis muzyczny w necie + ewentualnie sklep z cd albo mp3 - Gry w necie - Zus a działalność w necie - Zarabianie w necie (PTC itd.)
• Strona 1 z 1
|
|