Witam.
Troszkę ostatnio podróżowałem po terenach Azji. Dokładnie Tajlandia, Malezja i Indie. Natknąłem się tam na bardzo orginalne i niepowtarzalne ubrania, które stały się przedmiotem mojego zainteresowania. Mam na myśli bluzki, koszule, spudnice, spodnie, szale, apaszki, podkoszulki,itp. - ubrania lekkie bawełniane lub jedwabne
Kupiłem dla siebie i swojej "połowicy" kilkanaście fajnych "ciuszków". Pokazaliśmy je znajomym, którzy byli nimi zachwyceni. Poza tym przechadzając się ulicą nieraz słyszałem bardzo pozytywne komentarze na temat naszych ubrań i pytania o miejsce zakupu. Zaznaczam, że nie były one złośliwe.
POstanowiłem zainteresować się bliżej możliwością importu stylowych ubrań i otworzeniu sklepu, w którym oczywiście sprzedawałbym je. Mieszkam w mieście ok. 120 000 mieszkańców i jest tylko jeden pseudo "hinduski" sklep, w którym są zdecydowanie europejskie ubrania.
Mam pytanie do Was. Czy bylibyście zainteresowani takimi ubraniami, czy społeczeństwo kieruje się w wyborze ubrań tylko i wyłącznie niską ceną, czy ludzie zwracają uwagę na orginalność.
Obliczyłem, że średnia cena jednego ubraniu wahałaby się w okolicach 50-60 zł. Na początek musiałbym jechać samemu po ubrania. Gdybym znalazł odpowiednich dostawców cena mogła by spaść o pare zł.