|
Sklep z biustonoszami+... |
Sklep z biustonoszami+...
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Myslę o sklepie z biustonoszami...ale nie o kolejnym sklepie z bielizną, tylko o sklepie z dużym wyborem biustonoszy, przedewszystkim dla pań z większym biustem. I koniecznie musiałbym tam być pani, która potrafi doradzić jak wybrać odpowiedni rozmiar ( z tym właśnie panie mają problem!)!!!! Tylko skąd brać towar? Skąd brać właśnie te niesdandartowe rozmiary (np.70 GG). Wiem, że w Warszawie jest taki jeden sklep, gdzie panie doradzaja i dobierają odpowiedni biustonosz...Ma ktoś jakiś pomysł, radę?
polecam forum internetowe lobby biuściastych:)
a ta Pani co doradza to...gorseciarka
Najlepiej sprowadzac przez internet, np. na allegro coś tam znajdziesz. Ale nawet w sklepach internetowych jest duży wybór choc za wyższą cene. Ja osobiście mam rozmiar większy niż 75, czy 85 C i ciężko mi znaleźc coś co będzie sexi, w pasujacym mi kolorze, a przez internet nie zamówię, bo nie wiem jak leży, jaki jest rozstaw miseczek itp... a ceny są na poziomie 40-60 zł. Gdybym jednak zobaczyła taki staniczek, czy koszulkę na realu w sklepie zapłaciłabym za pasujacą mi rzecz nawet i 80 zł, więc poszukaj i działaj!!! Takie inicjatywy popieram, bo może wydają się banalne (w końcu sklepów z bielizną zatrzęsienie), ale wybór kiepski a z kompetencjami obsługi jeszcze gorzej. Np. sprzedawczyni żeby wcisnąc biustonosz, to powie, że i dwa rozmiary za mały jest dobry, Kiedy miseczka jest za mała i deformuje biust, to wciskają bieliznę z większym obwodem pod biustem. Wtedy miseczka jako tako leży ale pod biustem mozesz się dwa razy owinąc... Paranoja :(
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z biustonoszami+...": - Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy. - Firma a sklep internetowy. Czy mogę założyć sklep - sklep spożywczy, sklep z firanami co otwierać? - Co lepsze - zwykły sklep czy sklep internetowy?
• Strona 1 z 1
|
|