Witam,
Ja polecam zakupy w sklepie internetowym "belia". Bardzo ładne, nowoczesne wzory, każdy znajdzie coś dla siebie w przystępnej cenie.
Minimalne zamówienie już od 50zł. Zapraszam do sklepu BELIA :)
Pozdrawiam,
Iwona
|
Sklep z biżuterią - strona 13 |
Sklep z biżuteriąBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam,
Ja polecam zakupy w sklepie internetowym "belia". Bardzo ładne, nowoczesne wzory, każdy znajdzie coś dla siebie w przystępnej cenie. Minimalne zamówienie już od 50zł. Zapraszam do sklepu BELIA :) Pozdrawiam, Iwona
Jeśli ktoś zaczyna zabawę z biżuterią niech lepiej pomyśli także o reklamie w internecie - ważna jest atrakcyjna domena i dobre pozycje w SERPach tj - strona powinna znaleźć się wysoko w wyszukiwarce google pod danymi frazami.
Jeśli chodzi o domeny mógłbym zaproponować dwie moje domeny które z chęcią sprzedam: wyjatkowabizuteria(kropka)pl bizuteriasrebrna(kropka)pl gdzie (kropka) trzeba zamienić na zwykła kropkę tj . Jak coś to zapraszam na prv
Witam Proszę o kontakt na priv osoby zainteresowane zakupami hurtowymi biżuterii. Mam dojścia do producentów. Biżuteria zarówno naturalna jak i z metali szlachetnych. Wspomniany Tczew i Rzgów pod Łodzią ma bardzo dobre ceny, jednak wierzcie lub nie, są to ceny zawierające 200-300 procent marży. Jeśli jesteście gotowi poczekać 2-3 tygodnie na przesyłkę z zagranicy prosto od producenta to ceny są na prawdę rewelacyjne, nawet uwzględniając wysoki koszt wysyłki.
Witam!
Zamierzam otworzyć mały sklepik ze sztuczną biżuterią oraz drobnymi akcesoriami kobiecymi. Interesuje mnie kontakt z dostawcami dobrej jakościowo, modnej oraz stosunkowo taniej biżuterii. Oczywiście chciałabym nawiązać współpracę z dostawcą o szerokim asortymencie wyboru. Proszę o kontakt.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z biżuterią - strona 13": - sklep z bizuteria srebrna - sklep z bizuteria srebrna - sklep z bizuteria srebna - Sklep internetowy Biżuteria - Sklep z biżuterią sztuczną
|
|