|
Sklep z jeansami |
Sklep z jeansami
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
:arrow: Witam Was :) . A więc opowiem krótko, mam pomysł, wiem co i jak, chciałbym otworzyć sklep na osiedlu 15.000 ludzi tu mieszka . Posiadam już towar i wyposażenie . Towar to jeansy w cenach od 29 - 59 zł , czyli tani jeans( chińskie , wietnamskie ), ale ponieważ osiedle to domki jednorodzinne i nowe bloki po 3900zł za m2 , się obawiam czy by poszedł ten interes, ponieważ ludzie to osoby majetne , albo splacajace kredyty ;)( brak kasy ) :neutral: .Co o tym myślicie ?? Może jakieś rady ?? :) Pozdrawiam .
Towar powinienes dostosowac do klientow ktorzy mieli by byc potencjalnymi klientami,a nawet gdy po pewnym czasie wprowadzisz ekluzywna odzierz to i tak pewne osoby beda mialy juz wyrobione zdanie,nie wiem co Ci polecic moze sprzedaj jakos towar(aukcjie internetowe) i kup cos innego.
Wg. mnie to z takim towarem raczej na bazar niz na nowe osiedle mieszkaniowe...moim zdaniem niewypal...sklep spozywczy, monopolowy, gabinet kosmetyczny, moze jakies uslugi, np. ksiegowe..., wypozyczalnia DVD...ale nie sklep z jeansami. Wkazdym razie powodzenia bo z tego co piszesz to juz wszystko jest gotowe...
Dziękuję za odpowiedzi, towar oczywiście mogę sprzedać, mam jeszcze jeden pomysł , na osiedlu jest tylko jeden sklep komputerowy, myślalem , też o tym, ale znowu tu trzeba pewnie mase kasy zainwestować . Pozatym blisko jest do tesco , gdzie są gotowe zestawy komputerowe, a w pasażu vobis . Co myślicie może ktoś ma jakiś ciekawy pomysł?? Abo inaczej kto zna jakąś fajnę , miłą , czarnooką ,bogatą dziewczynę ? :?: :wink: . Kochani pomożcie :) Ozłoce !!! ;)
Jezeli lokal jest troszke wiekszy to moze jakis maly pub dla mlodzierzy czynny w godz 16-2 bo zazwyczaj oni nie maja co robic do tej godziny,a jak spodoba im sie klub napewno rozleklamuja go wsrod swoich na cale miasto
dziekuje, za podpowiedzi, obok jest pub, moze ktos ma jeszcze jakies pomysly ?? moze jakies panie ?? :razz:
to może jakieś solarium, gabinet kosmetyczny, fryzjer??
Fryzjer to jest dobry cios na osiedlu. Zawsze idzie się do najbliższego, no chyba że wyjątowy fajtłapa. Więc jak nie ma w pobliżu fryzjera to znajdź dobrą fryzjerę (podstawa) i heja
Sklep z jeansami to niebiezpieczny pomysł. Stanowczo będzie Cie przebijał Bigstar, Rider, Wrangler, a skoro majętni ludzie to nie będą ryzykowali z tanimi spodniami. Z takim biznesem powinieneś pójść do jakiś Hal Handlowych. Bo w tym miejscu wolałbym postawić piekarenkę albo jakiś ładny pub z jakimiś wymyślnymi drinkami.
Sprawdź również podobne tematy:
- Sklep z jeansami
- Sklep z jeansami jak rozreklamować? - Firma a sklep internetowy. Czy mogę założyć sklep - Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - Więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy. - Dotacja z PUP na sklep internetowi i sklep na Allegro - Sklep od 2.99 badz sklep z wyrobami srebrnymi - Sklep spożywczy, sklep z firanami co otwierać? - Odstąpie prosperujacy sklep z ar dla dzieci plus e-sklep gra Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|