|
Sklep z kilkoma markami ciuchów |
Sklep z kilkoma markami ciuchów
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mieszkam w mieście ok 100 000 mieszkańców chciałbym otworzyć sklep (w centrum handlowym) z odzieżą takich firm jak PROSTO, PRETORIAN, PITBULL, BAD BOY, TAPOUT są to bardzo znane firmy wśród ludzi w przedziale wieku 15-25lat. Mam zamiar włożyć w ten interes około 70 000zł. Jeśli ktoś zna te firmy to chyba dobrze wie jak one są znane. Tym bardziej że sklep będzie w miejscu gdzie przewija się dziennie bardzo dużo ludzi. Co myślicie o takim pomyśle??
co o tym myslicie ??:)
jesli chodzi o mnie to szanuję twoja decyzję
masz moja zgodę i pełną akceptację
Z tego typu firm, to polecam jeszcze Ofensywę http://www.ofensywa.com/
ahahaha...prawie z krzesła spadłem:D
ufff dobre!! Aż bolą mnie policzka:):)
z tego co widze to takie marki ciuchów są bardzo teraz na topie zreszta ja sam się podobnie ubieram tylko wole ciuchy z Thor Steinar ale to są za drogie ciuszki. Tak sobie patrzylem jeśli chodzi o sprzedaż internetową połączona ze zwykłym sklepie w mieście to np sklep Hoolsheaven się bardzo długo trzyma na rynku, tak samo Hoolishop. Pozatym Widzę że w Polsce jeszcze niema bardzo wielu marek ciuchów w podobnym klimacie któte z jakości matetiału ,projektu i ceny są bardzo ciekawe jak np ciuszki TAPOUT. Muszę z tym spróbować tylko się trochę boję bo jezeli chcialbym otworzyc taki sklep full opcja to musialbym troszke pieniazków w to włożyć :/
Thor Steinar to już inny rodzaj firmy, bo takie ciuchy zakładają głównie NS, więc trochę mała grupa docelowa.
Wydaje mi się, że na początek lepiej uderzyć bardziej w kibicowskie klimaty ubrań, a jak biznes się będzie kręcił to rozszerzyć asortyment.
DLA WYJASNIENIA ,BLOM TO TAKI TROL NA TYM FORUM,PLUJESZ MU W TWARZ A ON MÓWI ŻE DESZCZ PADA.
odpowiem ci w tym samym stylu chociaz jest to ponizej mojej godności , ale co tam rajders to taki cwel ( kto to jest cwel ? polecam wikiepedie albo słownik jezyka wieziennego ) oni go walą w co tylko chcą , a on twierdzi ze fajna zabawa
Prosze nie obrazac Bluma mi tu!!!!!!!Bloom to osoba bardzo delelikatna,bardzo przezywa wszystko.Napisze wam w zaufaniu ze obawiam sie ze Bloom moze miec nawet rozdwojenie jazni,wiec odpuscie mu:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z kilkoma markami ciuchów": - Odzieżowy sklep online z markami niedosępnymi w Polsce - zarzadzanie kilkoma punktami gastronomicznymi - Sprzedaż ciuchów - kontener ciuchow - Szukam ciuchow
• Strona 1 z 1
|
|