|
Sklep z Kosmetykami przy sklepie Biedronka |
Sklep z Kosmetykami przy sklepie Biedronka
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Mam lokal przy sklepie Biedronka ( dobrze wiemy ze to jest b. duży generator ruchu) obok też jest poczta pizzeria itp. W tym lokalu są jest już stoisko z ciuchami i bielizną . Moje pytanie brzmi czy opłaca mi się wchodzić z kosmetykami?? czy może to jest już tak ze hipermarkety wyparły małe sklepiki z kosmetykami?? może z czym innym wejść? Jest to osiedle ok 60-70 tys. mieszkańców w odległości ok 1-2 km jest właśnie hipermarket ale nie cieszy on się dużą popularnością(w porównaniu do innych w moim mieście ) i nie daleko jest też malutki sklepik z kosmetykami w którym nie można sobie pójść na spokojnie popatrzeć po dotykać powąchać kosmetyku/balsamu/szamponu itp. Jak to jest wypali? ma to szanse ?? Dziękuje każdemu za odpowiedz i zapraszam do dyskusji;)
witam sklep kosmetyczny obok biedronki nie dasz rady... ale jak chcesz otworzyć sklep kosmetyczny z profesjonalnymi kosmetykami to naprawde dobry biznes bo w sieciach typu biedronka nie znajdziesz takich produktów jak Matrix Loreal professional, wella Sp, Kerastase ! na tym pracuja fryzjerzy czyli oni mogliby robic zakupu u Ciebie i naprawde zostawiaja sporo pieniedzy ... jestes zainteresowany szukam osoby do wspolpracy daj znac jak co pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z Kosmetykami przy sklepie Biedronka": - Sklep spożywczy franczyzna biedronka - Co przy sklepie/hurtowni rybnej ? - Pomoc przy sklepie internetowym - Kebab przy sklepie nocnym. - wieś usługi handel pomieszczenia przy sklepie
• Strona 1 z 1
|
|