|
Sklep z narzędziami |
Sklep z narzędziami
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, wróciłem kilka tygodni temu z zagranicy gdzie pracowałem 2,5 roku, na razie nie moge znaleźc pracy która by mnie usatysfakcjonowała i pomyślałem, że może uda mi się rozkręci własny interes. Mam dużo pomysłów, ale narazie najwięcej myślę o sklepie z narzędziami i produktami metalowymi (narzędzia, wkręty, kołki, śruby, gwoździe, łańcuchy, elektronarzędzia, piły itp,itd). Mam do dyspozycji własny lokal na sklep ok 30m2, w dobrym punkcie bo przy markecie, oraz pomieszczenie na magazyn niedaleko sklepu. Miasto ma zaledwie 10tyś mieszkańców i jest jeden dobrze prosperujący sklep tego typu. Nie mam jeszcze dobrze rozpoznanego rynku dlatego zwracam sie do was o pomoc. Chciabym wiedziec czy w małym miescie ten interes jest opłacalny, czy taki lokal wystarczy i jakie marki najlepiej sprzedawac zeby przyciągnąc klijenta. Osobiście pracowałem na sprzecie makity i uważam, ze to jest jeden z najleprzych na naszym rynku (nie wiem jak wygląda serwis). Miałem też stycznośc z firmą wurth i stanley i oni też mają dobre produkty. Chciałbym pogodzic asortyment dla domowego majsterkowicza i profesjonalisty, co byście polecili w różnych przedziałach cenowych.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z narzędziami": - Sklep z narzedziami - sklep z narzedziami - e-sklep z specjalistycznymi narzędziami - Sklep z narzedziami ogrodniczymi i nie tylo - Stoisko z narzędziami na targowisku
• Strona 1 z 1
|
|