|
Sklep z nietypowymi rozmiarami |
Sklep z nietypowymi rozmiarami
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam pomysł na biznes ale jak wszyscy tutaj potrzebuje rady chciałabym otworzyć w moim mieście sklep z odzieżą i butami w nietypowych rozmiarach. Z tego co wiem to są może dwa z rozmiarami xxxl ale odkąd istnieją wiszą tam te same ciuchy.Mi chodzi o modne buty i ubrania takie jakie można kupić w rozmiarach mniejszych.Mam mamę, która ma nietypową sylwetkę i odkąd pamietam nie może nic na siebie kupić albo teściowa ma numer buta 42 i też lipa buty z rynku musi kupować od jednego szewca ,który robi takie tylko szkoda że od dziesięciu lat ten sam wzór:( Dlatego jeśli wiecie coś na temat producentów takiej odzieży i butów też bielizny a może sami jesteście producentami lub zajmujecie się tą branżą to proszę napiszcie co o tym sądzicie.Czy jest zainteresowanie itd. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z nietypowymi rozmiarami": - handel samochodami nietypowymi - poszukuję importera, hurtowni z rozmiarami od 48 do 60 - Jaka nazwa dla sklepu z dużymi rozmiarami? - Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy.
• Strona 1 z 1
|
|