|
Sklep z obuwiem czy warto otworzyć płaće 1000zł |
Sklep z obuwiem czy warto otworzyć płaće 1000zł
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich na forum, chcę otworzyć sklep obuwniczy np. Menbur lub inny, bardziej chciałabym zaopatrywać się sama we Włoszech ale nie mam pojęcia jak to się robi, adresy hurtowni i rozliczanie z fiskusem, jeżeli ktoś się w tym orientuję to bardzo proszę o pomoc, za ciekawe wskazówki i adresy oferuję 1000zł, pozdrawiam i czekam na jakieś odpowiedzi..... :)
Myślę że mam dla Ciebie bardzo ciekawą wskazówkę. Nie dotyczy ona adresów czy kontaktów, ale jeśli masz punkt w większym mieście to możesz ją świetnie wykorzystać. Szczególnie jeśli zajęłabyś się obuwiem dla najmłodszych. To pomysł mojego znajomego. On sam to wymyślił i realizuje z powodzeniem.
Ja mam dla ciebie bardzo dobry pomysł 100% sukcesu sklep z ciuchami i obuwiem świetny interes szczegóły mogę ci na email przesłać i adresy hurtowni Pozdrawiam i czekam na odpowieć
Powiem tak ze jesli ma byc to sklep z obowiem to mam taka sugestie ja chcac kupic buty np. Prady , Diora ,D&G, Yoshiegio Yamamoto musze leciec do Amsterdamu albo do Wloch w polsce jest bardzo trudno dostac takie marki , a wiem ze wielu moich znajomych z checia zakupilo by takie obowie masz super pole manewru bo nie ma takich sklepow a jak sa to z markami wloskimi w stylu noname i kosztuja w granicach 200-600zl , w sumie sa w duzych galeriach sklepy jak peek clopenburg ale po pierwsze jast bardzo maly asortymet a po drugie bardzo ale to bardzo wysoka marza. Ja bym na twoim miejsu poszedl w tym torem drogie, eleganckie obowie dla nie banalnych ludzi masz okreslony rynek zbytu nie beda to dresy ani ludzie na marginesie tylko zdecydowana klijeteria ktora wie co chce.
Btw. co do adresow moge ci podac na mail, znam kilku dobrych posrednikow.
Radziłbym się głęboko zastanowić w tym sezonie branża obuwnicza przechodziła poważny kryzys wszyscy narzekali na sprzedaż.Zależy w jak dużej miejscowości chcesz otworzyć sklep i dużo zależy od usytuowania punktu sprzedaży.Uważam,że to zły pomysł,lepiej otwórz sklep z ciuchami damskimi.
pozdrawiam
nie beda to dresy ani ludzie na marginesie
ludzie noszący dresy to nie ludzie z marginesu
Witam mógłbyś wysłać mi szczegóły i adresy tych hurtowni Ja również chciałbym otworzyć stragan z odzieżą. Mam około 12-13 tys. zł i chciałbym zainwestować w straganik na rynku. Czy mógłby ktoś isę podzieliś swoimi spostrzeżeniami na ten temat. Dzięki i pozdrawiam
Mozna i tak zatowarować sklep;
20 tys. par butów - Tamaris,salamandra;Head,Jette, adidas, nike ... 7,70 € / szt. Cena detaliczna w sklepie od 79€ do 169€/szt. na 1 palecie znajduje się 100 szt. (towar fabrycznie nowy, dostępny na terenie Niemiec) http://www.retourware24.pl/pdf/20tysparbutowtamarissalamandra.pdf
Ja mam dla ciebie bardzo dobry pomysł 100% sukcesu sklep z ciuchami i obuwiem świetny interes szczegóły mogę ci na email przesłać i adresy hurtowni
Pozdrawiam i czekam na odpowieć[/quote] Mój e=mail andistyl22 małpa interia kropka pl pozdrawiam Andżela
mój e-mail andistyl22 małpa interia kropka pl pozdrawiam Andżela
mój e-mail andistyl22 małpa interia kropka pl pozdrawiam cieplutko Andżela
Witam ,
jezeli chodzi o zaopatrzenie w tym tkwi caly SUKCES ! zatowarowanie to caly proces to nie tak ze POJEDZIE sie do Wloch i kupi obuwie i juz bedzie sie prowadzic sklep, KTORY ODNIESIE SUKCES! informacja o ktora Panstwo pytacie , to tak jak pojsc do maklera i zaproponowac mu 1000 zl za udzielenie informacji na ktorych akcjach NA PEWNO zarobie 40000 tys przez rok nie odpowie na to pytanie moze ewentualnie wystawic prognoze , a prognoza wiadomo jest zmienna ... zajmujemy sie otwieraniem sklepów z obuwiem minimalizujemy ryzyko , bardziej nam zalezy aby Panstwa sklep przynasil zyski niz Panstwu blizsze informacje bart@prenet.pl
moge podać adresy hurtowni outletowych. Sprzedaję obuwie piłkarskie i co jakiś czas dostaje maila z oertami jakis pasków i dziwnych butów tupu made in italy itp, naturalnie obuwie i asortyment w pełni oryginalny - byłbym wdzięczny za adresy hurtowni sportowych w Europie. heniuprezes@wp.pl
A może tak Pan poda jakieś referencję, stronę internetową Pana wielkiej fabryki obuwia, dokumentację, cokolwiek poza marnymi próbami reklamy w stylu "a Ty masz obuwie czy POIE ?"
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z obuwiem czy warto otworzyć płaće 1000zł": - Sklep z Obuwiem! – Skąd brać towar? Czy warto inwestować? - czy warto otworzyć pizzerie - Czy warto otworzyć kantor ???? - Czy warto? otworzyć firmę? - sklep z obuwiem z usa
• Strona 1 z 1
|
|