|
Sklep z odzieżą młodzieżową |
Sklep z odzieżą młodzieżową
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam. chcialbym otworzyc sklep z odzieza mlodziezowa. przegladalem oferty ajencyjne itp firm takich jak big star, reporter itp. to jednak nie wchodzi w gre - troche male miasto i jednak spore koszty. wolalbym cos na wlasna reke. moje pytanie jest takie. czy istnieja jakies hurtownie z ciuchami mlodziezowymi, lepszej jakosci i jako tako markowymi ? nie chcialbym handlowac tym co jest na roznych targowiskach itp. pozdrawiam
Cos ci powiem jak chcesz mieć swuj biznes to musisz myślec nikt za ciebie tego nie zrobi.
I na tacy gotowych dostawców towaru da. Jak nie pomyslisz to tylko pozostaje ci pracować na kogoś!!!
Stary ja prowadze swoj biznes juz ponad rok i nie musisz mi mowic o mysleniu. Chcialbym zajac sie teraz inna branza i pomyslalem ze na tym forum mozna liczyc na jakas pomoc. ja tez dziele sie doswiadczeniami ze swojej branzy
Znajomość ortografii na tym forum, nie należy do mocnej strony użytkowników, ale niektóre błędy są wręcz paraliżujące... Jeśli chodzi Ci buba o ubrania, nowe i w przystępnej cenie, a w dodatku MARKOWE to być może doszlibyśmy do jakiegoś porozumienia :) Powiedzmy, że mam pewną ofertę dla Ciebie. Dotyczy ubrań markowych, ZNANYCH marek... Jak twój handel okaże się trafnym biznesem obydwoje na tym skorzystamy :) Zapraszam na PW po większe info. Pozdrawiam Ekonomista Jr.
Ekonomista jr. moze napiszesz na forum co masz do zaoferowania to prawdopodobnie jeszcze bardziej na tym skorzystasz
witaj przyszły posiadaczu sklepłu młodzieżowego.
Polecam Ci odwiedzenie giełdy w Tuszynie, jest też hala "Ptak" nieopodal, gdzie promują się firmy włókiennicze oferujące piękne wyroby. Warto też zajrzeć do Centrum Hurtowego w Wólce kosowskiej , gdzie masz multum odzieży młodzieżowej tureckiej, chińskiej i nie tylko. Na marginesie dodam, że mają strzeżony parking który rok temu był za friko... teraz nie wiem. Życzę powodzenia i miłego szybowania w odzieżowym biznesie
Witam wszystkich. Przedstawie po krótce moją sytuacje. Od kilku lat prowadzę sklep z obuwiem sportowym (Converse, Skechers, And1 itp). Mam "na oku" lokal w super lokalizacji, tj. centrum, przy głównej ulicy. Chciałbym jakoś rozwinąć swój biznes, łącząc dotychczasowy asortyment z odzieżą młodzieżową firmy SMITH`S. Jednak trochę przerażają mnie koszty najmu "nowego" lokalu i zastanawiam sie nad rentownością całego przedsięwzięcia.
- lokal 75 m kw w bardzo dobrej lokalizacji w 80 tys. mieście (szkoły średnie, 2 uczelnie wyższe) - koszt najmu to ok 11 tyś zł mies (brutto) - 1 pracownik + ja - konkurencja: CROPTOWN, FUNK`N`SOUL, HOUSE Z pierwszych wyliczeń wychodzi mi, że aby "wyjść na swoje" miesięczny obrót musiałby być na poziomie 50 tyś zł. Myślicie że jest to możliwe? Proszę o wszelkie uwagi i sugestie.
żeby mieć taki obrót musiał byś mieć dużo klientów ciekawy asortyment taki który by się podobał dobry jakościowo i nie za wysoką cenę wtedy może może by to miało rację bytu. ale nie mówię że nie jest to niemożliwe raz na allegro widziałem aukcję bluzy w stylu japan style 96 zł i koles sprzedał wszystkie 500 sztuk. łatwo policzyć ile mu zostało na czysto odejmując koszta allegro:) i sprzedał takie ilości przez minimum dwie aukcję bo zamieścił link do poprzedniej:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z odzieżą młodzieżową": - Sklep z młodzieżową odzieżą - Prowadzisz sklep lub hurtownie z odzieżą młodzieżową? - STOISKO Z ODZIEŻĄ MŁODZIEŻOWA - adresy sklepów z odzieżą młodzieżową - Koszt wyposażenia sklepu z odzieżą młodzieżową
• Strona 1 z 1
|
|