witam juz dluzszy czas czytam wasze pomysly podpowiedzi itp. mam dobra robote ale także szukam pomyslu na biznes.dzis masz prace a jutro juz mozesz nie miec-takie czasy.moze komus pomoge a moze sobie...
ale do rzeczy: ostatniego czasu sporo slyszalem ze w moim miescie nie ma gdzie kupic wiekszej bielizny-to slyszalem od kolezanek ktorym Bozia dała spory biust:) one żeby kupić taka bielizne ktora pasuje rozmiarowo ale tez gustowi(czyli sexy) to jezdza albo do wiekszego miasta(ok.150-200km) albo zaopatruja sie za posrednictwem rodziny z USA. tak samo wyglada sytuacja z inna odzieza: np spodnie(sa dziewczyny ktore nie sa wysokie a obwod w pasie jest troche wiekszy) i sporo jest przypakow obuwie ja np. nosze buty rozmiar 50 i od wielu lat robie zakupy butow na allegro. mam wielu znajomych którzy szukaja wikeszych rozmiarow. narazie chce zbadac rynek,ocenic sytuacje, czy jest naprawde duze zapotrzebowanie na taka odziez.
wiec co myslicie o sklepie z odzieza(także bielizna) ze standardowymi rozmiarami ale jednak z nastawieniem na niestandardowe rozmiary?
p.s. napiszcie tez jak wyglada sytuacja w waszych miastach? czy sa takie sklepy? czy macie problemy ze znalezieniem ciuchow na wasz razmiar(ale zeby jednoczesnie wam sie pdoobaly)?