|
Sklep z odzieżą o rozmiarze 42 i wyżej |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam Wszystkich! Mam zamiar otworzyć sklep z dużą odzieżą dla kobiet i mężczyzn.Mam na myśli rozmiary powiedzmy od 40-42 i w górę.Potem chciłam uzupełnić sklep również w obuwie o niestandardowej, czyt. wysokiej numeracji.Chcę was prosić o pomoc w znalezieniu hurtowni,producentów takich wyrobów.Chciałam też aby były w miare modne,chociaż rozumiem,że to kwestia gustu.Liczę na Waszą pomoc.Z góry dziękuję.
Ciekawy pomysł. Na zachodzie takie sklepy podobno robią furore.
Z tym że na zachodzie funkcjanują od wielu lat fast foody, U nas trzeba jeszcze poczekać, aż społeczeństwo utyje :). Ale to tylko mój subiektywny pogląd.
na początek mógłbym ci zaproponować współprace.Mam sporo spodnic takich do 140 cm w biodrach
Bardzo się cieszę i napewno dam znać jak już będę kompletpwała asortyment.Mam nadzieję stworzyć sklep,który rozwiąże problem osób o powiedzmy,nietypowej budowie ciała.Chodzi mi nietylko o ludzi tzw.puszystych,ale również bardzo wysokich i dodatkowo mam zamiar wzbogacić o ubrania dla kobiet w ciąży.Chciałabym aby ubrania nie były jak dla starszych ludzi-typu spudnice po kostki i garsonka-chcę dać możliwość ubierania się modnie,a nawet czasem ekstrawagandzko.
Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi i całą pomoc w moim temacie. Pozdrawiam
Nadal jestem otwarta na propozycje współpracy z producentami i hurtownikami odzieży o dużych i bardzo dużych rozmiarach.Będę wdzięczna za każdą podpowiedź i/lub kontakt.
Pozdrawiam
|
|