|
Sklep z odzieżą używaną pierwszego gatunku - strona 2 |
Sklep z odzieżą używaną pierwszego gatunku
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Siemka wiola1114. Mozna wiedziec skad jestes. 10000 czy to wystarczajaca suma na start.
Shit, używana odzież 1szego gatunku, to jakiś żart chyba (2gi gatunek to pewnie brudne, 3ci to podarte a 4ty to tylko do palenia w piecu).
Bardzo proszę o namiary hurtowni w których mogę zakupić używaną odzież (chodzi mi o odzież tylko dziecięcą) jestem z okolic Krakowa i mam zamiar otworzyć sklep z dziecięcymi ciuszkami
Malczyk ty chyba nie masz pojęcia co to jest pierwszy gatunek
[quote="wiola1114"]Witam serdecznie.
Posiadam 3 sklepy z odzieżą używaną.Prowadzę je już 9 lat i posiadam bardzo dużo doświadczenia z zakresu handlem takim asortymentem i sposób żeby utrzymać się na rynku Mogę udzielić rady w zakresie -zakup towaru tzn co i jak w jakiej cenie lokalizacji, sposobu sprzedaży ,wyposażenia sklepu żeby nie wyglądał jak przysłowiowy lump tylko jak sklep z oryginalną i modną odzieżą , sposób pozyskania pieniędzy z banków ,urzędu pracy i dotacji unijnych.w razie czego służę pomocą mój na gg 12574409 Chciałabym zainteresować moja ofertą sklepy zajmujące się sprzedażą tylko wyselekcjonowanej odzieży w najlepszym gatunku. Od 4 lat pracuje w Anglii wybieram na taśmie towar na zamówienia dla specjalnych klientów z całej Europy. Moja propozycja wiąże się nawiązaniem kontaktu tylko z wybranym sklepem, który będzie zainteresowany stałą współpracą i odbiorem około 200kg w miesiącu. Segregacja jaką prowadzę pozwala na gwarancje jakości stąd też tylko taka ilość towaru markowego często z metkami bez żadnych uszkodzeń i naprawę czystego. W workach po około 25kg znajduje się mix z dużą przewagą rzeczy damskich i młodzieżowych. Jeśli jest Pani zainteresowana oferta proszę o kontakt mailowy lub pod numerem telefonu 506277480. Pozdarwaim Anna Kufel
wiola a skąd jesteś ?
Byłabym zainteresowana...Priv k-baranowska1@tlen.pl
Mam pytanko: może mi ktoś powiedzieć jak wygląda sprawa z rachunkami,jeśli bym sprowadzał bez pośrednio z zagranicy a nie od
tych naszych hurtowników. To jak sie potem rozliczać ??? bo przecież trzeba jakoś coś udokumentowac.
w nawiazaniu do oferty pani Anny Kufer bardzo prosze o kontakt na maila. Jestem zainteresowana oferta firmy z UK bezposrednio! MOQ 1t-4t / mc tylko grade a , cream. mail: lina.p@wp.pl
Prosze o kontakt. Pilne! Pozdrawiam, Paulina.
Witam! Ja też mam zamiar otworzyć takie sklep w najbliższym czasie, mam zamiar kupować sortowaną odzież i każdą wyceniać osobno, mój problem to taki że nie mam pojęcia jak potem wyprzedawać tą odzież, tzn wiadomo że pierwszego dnia odzież bedzie droższa a pozniej z każdym dniem chcę cenę zniżać więc nie wiem czy wtedy robić wyprzedaże na wagę czy każdą rzecz osobno, proszę o jakieś podpowiedzi , z góry dzięki. Aha jeszcze jedno, chciałabym mieć taki stały system promocji od najdroższej do najtańszej:)
Wszystko zależy w jakiej miejscowosci chcesz otworzyc sklep i gdzie masz punkt. Najlepiej jest gdy każdą rzecz z osobna bedziesz miała obnizone, np. napiszesz na kartce ze dzis 50 % taniej i od obecnej ceny na ciuchu jest 50 % zniżki. To się u mnie sprawdza, na wage to zawsze troche kłopotliwe. Jesli chodzi o towar to ja kupuje z dobrej i sprawdzonej hurtowni, wiec jak chcesz to podam ci namiar do nich 695-897-562, pzdr
Witam. Mam zamiar otworzyć w najbliższym czasie sklep z używaną odzieżą, w związku z tym mam prośbę, czy ktoś mógłby mi podać namiary na sprawdzone hurtownie. Jestem z centralnej Polski. Z góry DZIĘKUJĘ.
witam, mamy możliwość wynajmu lokalu w centrum miasta ok 35 tyś. mieszkańców, za 100 m2 ok. 4000 pln, mamy zamiar otworzyć ciucholand , czy będzie to opłacalne?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z odzieżą używaną pierwszego gatunku - strona 2": - wloska skora naturalna pierwszego gatunku - Nowa odzież pierwszego gatunku poniżej ceny zakupu - Sklep z odzieża używana - Sklep z używaną odzieżą na wsi - Sklep z odzieżą używaną
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|