|
Sklep z odzieżą |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie, mieszkam w 15tys. Miasteczku chciałem otworzyć sklep z markowa odzieżą, tzn. Adidas, Puma, Nike, Reebok, Diverse jak uważacie czy to się w ogóle opłaca w tak małym mieście, czy taki sklep może przynieść zarobek?? Jaki może być koszt otwarcia takiej działalności?? Poza tym to szukałem w Internecie namiarów na producentów marek, które wypisałem wyżej niestety takowych nie znalazłem, czy jest ktoś w stanie mi pomóc??
troszke małe miasto, lepiej otwórz sklep z końcówkami kolekcji takich firm. potrzeba znacznie mniej pieniedzy i zezwoleń.
Witam. Czy ktoś orientuję się skąd wziąć końcówki kolekcji takich firm jak nike puma itp.? Czy w Polsce ktoś oferuje takie końcówki towaru?
jesli chodzi o pume to musisz miec dosc duzo siana na zakup pierwszej parti butow potem mozesz placic z dwu tygodniwym poslizgiem.puma bardzo stawia sobie za wyglad sklepu musi spelniac naprawde najwyszy standart i w tym jest najwiekszy problem bo to jest strasznie duzy wydatek wiec osobiscie jak nie masz sporej gotowki to z ta firmom nie wchodz w spułke.
Prosił bym o jakis namiar na firme , kogos kto ma pozowolenie/zajmuje sie sprzedaza koncowek oryginalnych marek.Z gory dziekuje i pozdrawiam
|
|