Hej
Mieszkam w miescie okolo 120tys ludzi poza paroma sklepami z drogimi ciuchami, adidas, levis, itd oraz budami i targowiskami z odzieza z chin nie mam nic ciekawego. Mysle o sklepie z odzieza drugiego sortu czy koncowkami serii jest to w tej chwili swiezy temat i mysle ze mozna zarobic a tym troche grosza, wystarczy fajny lokalik, schludny ladny nowoczesny wyglad, dobra muzyczka(asortyment dla mlodych panienek lub facetow:))wiec muza bedzie wazna. Tylko nie wiem ile jest przebitki i gdzie mozna zdobyc takie ciuchy. Mysle tez zeby podzielic taki sklep na dwie sale i w drugiej sprzedawac towar markowy ale w dobrej cenie np brdzo spodobala mi sie firma OTL, ale poznia nie znalazlem producenta ciekwych ciuszkow w dobrej cenie jak tylko znajde to napisze.
Piszcie co myslicie na temat takiego interesu, moze ktos ma doswiadczenie w prowadzeniu takiego sklepu?? Z wlasnych obserwacji widze ze przy odrobinie szczescia i dobrym asortymecie mozna na tym zarobic, najwiekszym problemem sa tu fajne ciuchy w dobrej cenie a nie szmatki z targowiska pod lodzia czy z warszawy:)
Zapraszam do dyskusji, mysle, ze jest to ciekawy temat na biznes:)
Wiecej informacji wkrotce