|
SKLEP Z SEJFAMI ITD... |
SKLEP Z SEJFAMI ITD...
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam!!! Mam juz dosc duzy lokal za ktory place jedynie 500zl w dobrym miejscu. Wpadlem na pomysl, aby zrobic tam sklep z sejfami szafkami na zamkniecie i wszelkimi tego typu rzeczami. Slyszalem ze szkoly beda teraz zamieszczaly takie szafki, oraz nadchodzacy kryzys przyniesie zapotrzebowanie na sejfy, poniewarz ludzie beda wycofywac pieniadze z bankow. Co o tym myslicie, aby w tym lokalu umiescic po kilka przykladowych szafek itd. reszte zas pokazywac w katalogach??
Może to dobry pomysł, tylko wiedz jedno że szkoły na zakup ogłaszają przetarg i wtedy możesz sie oblizać smakiem, co do odbiorców indywidualnych to wielka nie wiadoma, czy wogule będą wypłacać pieniądze z banków skoro jest gwarancja państwa 50 000 eu nie wiele ludzi trzyma więcej niż Rząd gwaratuje.
Witam,
Ciekawy pomysł. Jednak spr najpierw czy jakaś firma która sprzedaje sejfy itp. jest np zainteresowana twoim lokalem. Podaj im jakąś atrakcyjna cene. Oni najlepiej ocenia teren do sprzedaży.
"kryzys przyniesie zapotrzebowanie na sejfy, ponieważ ludzie beda wycofywac pieniadze z bankow"
heh nie przesadzajmy:))) daleko posunięte wnioski:) za daleko:) Pozdrawiam Piotr Sz. http://www.creall.pl
Moze i daleko, ale ja sie tego spodziewam. No coz wiec poczekam jeszcze troche z tym pomyslem, albo wejde w ta gastronomie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "SKLEP Z SEJFAMI ITD...": - SKLEP Z SEJFAMI ITD... - Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy. - Firma a sklep internetowy. Czy mogę założyć sklep - sklep spożywczy, sklep z firanami co otwierać?
• Strona 1 z 1
|
|