|
Sklep z telefonami komórkowymi i akcesoriami-reklama |
Sklep z telefonami komórkowymi i akcesoriami-reklama
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Ok 1.5 tygodnia temu otwarlem sklep z telefonami komorkowymi akcesoriami.Sklep jest polozony troszeczke na uboczu jednam w takiej dzielnicy gdzie ludzi jest mnostwo,dookola wielkie osiedla,bogate dzielnice oraz jest to miejsce "przelotowe" miedzy miastami.Jedyny minus to taki ze moja "buda" jest troche na uboczu.rosze o pomoc w rozreklamowaniu tego sklepu.Co zrobic zeby klienci do mnie trafili?Dodam ze ceny mam bardzo atrakcyjne i to pod kazym wzgledem(telefony,akcesoria,simlock).W branzy jestem juz ok 2 lat(praca w innej firmie) jednak doswiadczenie w reklamie bardzo male.Wiec prosze o pomoc co zrobic zeby tych ludzi przyciagnac-jakies promocje itp.Narazie rozwiesilem troche plakatow w okolicy, ale odzew maly.Klientow brak...w weekend probuje z ulotkami i mam nadzieje ze to troche pomoze.Jezeli ktos ma jakis pomysl to prosze o wszelkie rady.Dziekuje i pozdrawiam
Jeżeli nie możesz zmienić lokalizacji... Przenieś się do sieci. Obecnie pracuję nad promocją takiego sklepu z telefonami i akcesoriami - około 600 unikalnych wejść dziennie ( a to dopiero początek promocji) - niestety nie mam dostępu do konwersji (ilu odwiedzających zmienia się w klientów), ale mój klient jest zadowolony.
Własnie o to chodzi,ze nie chce tylko działać w sieci.Chce mieć sklep bo jednak na simlockach itp tez mozna sporo zarobic.Myslalem tez o jakiejs dzialanosci w sieci.Akurat tak sie sklada ze jestem wlascicielem domeny "telefony-komórkowe.com.pl".
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z telefonami komórkowymi i akcesoriami-reklama": - Sklep z telefonami komórkowymi - sklep z telefonami komórkowymi + serwis - Sklep z telefonami komórkowymi GDYNIA CENTRUM - Handel telefonami komórkowymi z UK - Komis z telefonami komórkowymi
• Strona 1 z 1
|
|