|
Sklep z torebkami |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam Wszystkich serdecznie! Mam bardzo powazny problem. Planujemy otworzyc z moja dziewczyna sklep z torebkami. Na rozkrecenie tego businessu mamy okolo 15000 zl. Z tego co sie zorientowalismy jest to wystarczajaca kwota by niezle wyposazyc nie duzy kiosk. Nie chcemy otwierac sklepu z torebkami skorzanymi bo to sa oczywiscie wieksze koszty tylko z takimi tanszymi skoropodobnymi. Miejsce mamy eleganckie bardzo ruchliwe ale najbardziej zalezy mi na opini ludzi ktorzy w tym siedza wiec bede bardzo wdzieczny jezeli ktos mi odpowie czy warto w to zainwestowac i czy da sie na tym zarobic. Dzieki z gory:)
Witam, z handlem jest różnie, ale pomysł jest dobry ale pod warunkiem że sklep bedzie w dobrym miejscu co bedzie dużo ludzi... Kiedys pracowałam w takim sklepie, wiadomo bywaja dni gorsze i lepsze jednego dnia mozesz sprzedac 30 torebek, drugiego 0. W duzej mierzy zalezy tez od sprzedawcy, jezeli towar wpadnie w oko klientowi i bedzie sie zastanawial nad kupnem, sprzedawca powinien zareklamowac produkt z jak najlepszej strony... Wiec dar przekonywania i dobra gadka duzo daje... Takze zycze duzo cierpliwosci bo czeka was duzo zalatwiania a w sklepie duza nuda... Ale zawsze trzeba byc dobrej mysli... Pozdrawiam
Hm czyli mowiesz ze warto w to wejsc? Oczywiscie to beda torebki kobiece:) Mam rozumiec ze jak jest dobre miejsce to jest szansa na zarobienie dobrej kasy?
Witam
Pomysł jest ok, pod warunkiem, że ma dobry punkt i masz inne torebki niż wszyscy. Tzn wiadomo, że część musi być podobna do konkurencji ale trzeba starać się wyróżnić. Większość dystrybutorów sprowadza to z jednego miejsca no ale wybierają najtańsze i tylko żeby dużo zabrać. Poszukaj w googlach pod hasłem hurtownia torebek. Znajdziesz kilka hurtowni gdzie mają naprawde inne torebki a zarazem ładne ;) http://www.torebki.bielsko.pl
witam
znam dobra i tania hurtownie z torebkami. daj mi wiecej wiadomosci o sobie na priv i czy chcesz pomocy w sprawie tej hurtowni? moge pomoc zalatwic towar i poleciec tam i zrobic pare fotek i zebrac ceny pozdrawiam
Pafi tak wogule ja jestem z Krakowa i pasowaloby mi jak najblizej mnie. Juz wiele osob oferowalo mi super torebki a okazywalo sie ze to to samo. Jak co to moje gg 664005, czekam na priv
|
|