mam do was pytanie czy aby handlować firmowymi ubraniami, trzeba płacić tym firmom jakąś licencję czy coś w tym stylu?
czy mogę iść do hurtowni nakupować towaru nike, adidas, itp etc. i później to sprzedawać w jakimś jednym sklepie i przez neta??
|
Sklep z ubraniami, firmowe ciuchy |
Sklep z ubraniami, firmowe ciuchy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam do was pytanie czy aby handlować firmowymi ubraniami, trzeba płacić tym firmom jakąś licencję czy coś w tym stylu?
czy mogę iść do hurtowni nakupować towaru nike, adidas, itp etc. i później to sprzedawać w jakimś jednym sklepie i przez neta??
no nie wierze , że nikt nic nie wie
jest coś takiego jak opłata licencyjna czy śmiało mogę co chcę sprzedawać?
zanim Ci ktos obeznany w temacie odpisze moze szybciej wyszukasz cos w google... ?
yhh siedziałem na google,
nigdzie nic nie pisało o jakimś zakazie sprzedawania, ale chciałem się upewnić czy jest tak na 100%
jarekrk wiesz co? poprostu zadzwon do takiego dystrybutora i powiedz o swoich planach i zapytaj o licencje!:D
już się dowiedziałem dzięki za pomocne rady...
Jeśli się dowiedziałeś, to może podziel się wiedzą z innymi?
heh, licencje dobre <lol2>
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z ubraniami, firmowe ciuchy": - Sklep z ubraniami - Sklep odziezowy z ubraniami z UK - Sklep internetowy z ubraniami - Sklep z ubraniami firmy Next - sklep z ubraniami dla kobiet
• Strona 1 z 1
|
|