|
Sklep z zabawkami? - strona 2 |
Sklep z zabawkami?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
a co powiecie na pomieszczenie o 50m2 - myślicie,że uda się na takiej powierzchni zorganizować przyjemny sklep z zabawkami ?
Witam
Mysle o otworzeniu sklepu z zabawkami na jednym z Warszawskich osiedli. Co prawda w pobliżu jest małe centrum handlowe, ale moim plusem jest fakt iż na przeciw mojego jest przedszkole plus osoedlowy sklep oraz place zabaw :) wiec uważam że to duży plus...Zastanawiam sie tylko czy to opłacalny biznes jeżeli jest taka konkurencja w internecie oraz super promocje w marketach??
witam, potrzebuje pomocy w sprawie sklepu z zabawkami, chciałbym otworzyc taki sklep ale nie bardzo wiem jak sie za to zabrac, miszkam w mescie gdzie jest 15 tyś mieszkaniców, sa juz 2 takie sklepy ale moim zdaniem słabo zaopatrzone, potrzebowałbym porady od czego zacząc, namiary na producentów i hurtownie:) z góry dziekuje
gwiazdeczka81 czy moge prosic jakis namiar do Ciebie np. na gg? Bo prywatnych wiadomosci jakos nie moge jeszcze pisac... Chodzi mi o te hurtownie...
witam dzieki ze sie odezwałaś to mój numer na gg 10238183, nadal planuje otworzyc ten sklep narazie mam małe problemy lokalowe,
[quote="max30"][quote="Trinity"]gwiazdeczka81 czy moge prosic jakis namiar do Ciebie np. na gg? Bo prywatnych wiadomosci jakos nie moge jeszcze pisac... Chodzi mi o te hurtownie...[/qu
gwiazdeczka81 poprosiłbym również o kontakt na gg mój numer 5609382
Witaj Gwiazdeczka81,mam zamiar otworzyc sklep z ubrankami dla maluszkow,przedzial wiekowy od 0-6lat,mam lokal 25m2,w galeri oplaty miesieczne wyniosa mnie okolo 1800zl,na zakup towaru mialabym ok 20tys,co ty na to dam rade????????i prosze o te namiary na hurtownie:)i jeszcze jedno sklepik ma byc otwarty od 9-20,nie stac mnie na zatrudnienie pracownika bo nie wiem jak bedzie sie krecilo,ale czy moge otworzyc dzialalnosc tak zebym razem z mezem w tym sklepiku sprzedawala?ale nakrecilam nie na temat troszke ale nie wiem czy mam przyjac meza do pracy czy da sie jakos zrobic ze raze jestesmy wlascicielami i razem mozemy sprzedawac,jesli wiesz cos tez na ten temat to prosze o odpowiedz,jestem nowa i dlatego nie moge jeszcze pisac na priv.w styczniu musze juz wiedziec czy dam rade bo trzeba juz podpisac umowe przedwstepna stad moj pospiech,jak myslisz rzucam sie z motyka na slonko??
Witam!
Oferuję t-shirty (także maskotki, poduszki) z nadrukiem. Także koszulki dziecięce. T-shirty: 100% bawełna, gramatura: 185g/m2 , 150g/m2 do wyboru. Nadruk: sitodruk, dożywotnia trwałość nadruku. Ceny hurt już od <10 zł netto (pomimo wzrostu cen bawełny). (Średnia cena produktu w detalu - 30 zł brutto) W przypadku zainteresowania proszę o kontakt. PW lub 503 68 74 79 lub "sklep" małpa "koszulker." pl
Witam zamierzam otworzyć sklep oraz sklep internetowy z zabawkami dla dzieci w róznym wieku... zaczynam w tym biznesie i szukam pomocy, informacji i wiedz... potrzebuje pomocy ws. towaru, można kupić taniej.
Dziękuje i pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep z zabawkami? - strona 2": - Sklep z zabawkami - sklep z zabawkami - sklep z zabawkami dla dzieci - Sklep internetowy z zabawkami. - sklep z upominkami i zabawkami
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|