|
Sklep ze środkami ochrony roślin |
Sklep ze środkami ochrony roślin
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
W najbliższym czasie mam zamiar otworzyć sklep ze środkami ochrony roślin, nawozami itp. Mam odłożone parę groszy i chcę wziąźć kase na otwarcie działalności z urzędu pracy. Proszę osoby które prowadzą już taki interes o jakliś kosztorys ile muszę włożyć na początek, jak rozpoznać się w tych wszystkich środkach do ochrony roślin i nawozach, jakiś punkt zaczpienia. Dziękuję z góry za wszystkie uwagi!
ja też myślę o takiej działalności:) jak ktoś będzie miał jakieś rady to pisać. A tak nawiasem to z jakiego woj. jesteś?? i czy to na wsi czy w mieście będziesz otwierał??
Mieszkam w Kujawsko-Pomorskim a sklep ma być otwarty na przedmieściach 30tyś miasteczka na dość dużym terenie małej stacji benzynowej gdzie przyjeżdrza dużo okolicznych rolników po paliwo więc myślę że przy dobrych cenach sklep powinien wypalić. Co o tym myślisz?
nikt nic nie wie??
A kto ma wiedzieć ? Rozreklamuje przed otwarciem
A wiecie może czy potrzeba jakieś specjalne zezwolenia czy szkolenia żeby sprzedawać tego typu środki i w razie czego gdzie można je zrobić ??
a kto ma wiedzieć ? Sklep rozreklamuję przed otwarciem
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep ze środkami ochrony roślin": - Sklep ze Środkami Ochrony Roślin - sklep ze środkami ochrony roślin i nawozami - sklep z nawozami, paszami i środkami ochrony roślin - Obrót środkami ochrony roślin, sklep ogrodniczy. - Dotacje na handel środkami ochrony roślin?
• Strona 1 z 1
|
|