|
SKLEPIK INTERNETOWY Z BIZUTERIA |
SKLEPIK INTERNETOWY Z BIZUTERIA
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam,chciałbym załozyć sklep internetowy z biżuterią złotą i srebrną,nie pozłacaną czy posrebrzaną,sa to wyroby ze złota pr.585 i bardzo żadko 333,a jeśli chodzi o srebro to 925 tylko i wyłacznie.Mam kilka pytań czy 62 zł za gram złota w sprzedaży to bedzie dobra cena(u jubilerów to przynajmniej te 110zł za gram)a srebro chcem sprzedawać po cenie 2,60 zł za gram.Chciałbym sie dowiedzieć jakie są koszty miesieczne bądź na pół roku,wiem że same zrobienie strony to te 900zł do tego domena i serwer.Poszukuje także chetnych do prowadzenia ze mną tej działalności,z uwagi na to że wyroby są drogie,chciałbym połączyć siły.Bo co dwie głowy to nie jedna.Z góry dziękuje za odp Pozdro
Mysle ze jak bedzie Pan miał dobre ceny na wyroby i ciekawe wzory to na brak zainteresowania nie powinien Pan narzekac
Z tego co wiem stanie się Pan płatnikiem vat od pierwszej sprzedanej rzeczy ze złota lub srebra , dodatkowo obowiązek kasy fiskalnej.
i czy czasami na handel srebrem i złotem nie wymagane są jakieś specjalne zezwolenia?
Pozwolenia raczej nie,nawet nie słyszałem żeby ktoś kiedyś jakiś pozwoleń potrzebował na sprzedaż złota lub srebra.A to znaczy ze bede musiał załozyć firme i potrzebować kasy fiskalnej,czy moge z tym zaczekać????Pozdro
lepiej się dowiedz czy potrzeba jakiś zezwoleń, jak chcesz sprzedawać to musisz mieć firmę
Przeczytaj również posty podobne do tematu "SKLEPIK INTERNETOWY Z BIZUTERIA": - Mały sklepik z biżuterią artystyczną - Mały sklepik z biżuterią srebrną i złotą - Świece, upominki, kartki okolicznościowe, bizuteria--sklepik - Sklepik internetowy - Internetowy sklepik z odzieżą używaną
• Strona 1 z 1
|
|