|
Sklepmonopolowy/a sklep internetowy |
Sklepmonopolowy/a sklep internetowy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam od roku prowadze sklep monopolowy chcial bym teraz na ta dzialalnosc otworzyc sklep internetowy o tej samej tematyce i te same produkty nazwa firmy taka sama czy msuze to jakos wyszczegolnic czy moge smialo zalozyc sklep i podpiac pod moja firme prosze napisac jak by to wygladalo nie bylo by problemu tylko chcial bym ominac laania i zalatwiania po urzedach a chcial bym a by wszystko bylo prawnie ok zeby potem sie nikt nie przyczepil
Jak wystawisz paragon i masz wpisane w działalnośći, że cały kraj to powinno być dobrze. Nie wiem tylko jak z prawem zwrotu, bo w necie w ciągu 10 dni możesz oddać ( w twoim przypadku nie wypite HE HE )
Może inny pomysł "dowóz na telefon" ?
ja jestem "inny" ale ty mnie chłopie bijesz na głowe sklep internetowy z alkocholem pewno dla małolatów hłe hłe
no dobrze moze zle opisalem, w sklepie byly by produkty ze sklepu chce dzialac w swoim miescie no a jak ktos zamowi to mu dostarcze zakuoy na takiej zasadzie ma to byc nie sam alkohol spozywke tez
czyli internet jako dodatkowa usługa i to ma ses
no ja ogolnie taki chaotyczny jestem moze dlatego nie dosyc prezycyjnie mowie teraz powiem dokladnie mam sklep chcialbym do tego sklepu otworzyc sklep internetowy w ktorym bym sprzedawal produkty ze sklepu a nawet tych co nie mam jak ktos je zmaowi ja myk do hurtowni i jest kwestia 10 min. do zakupuu tej rzeczy no i jak ktos zamowi przez interneto ja dostarczam mu te produkty do domu czy gdzie tam chce wszystko w moim miescie oczywiscie paragon by byl nabijane wszystko na kase w sklepie tylko niewiem czy tak mozna robic nie uwzgledniajac tego w urzedach czy gdzies tam czy moge sobie to zrobic w kazdej chwili sprzedawal bym wodke fajki spozywke ale pakowana i slodycze heh znajac zycie i tak nie opisalem teg zbyt dobzre:]ale prosze o jakies info
nie jestem pewny ale chyba wystarczy że rozszeżysz działalność o sklep internetowy czyli dopiszesz go do już prowadzonej działalności tak mnie się wydaje ale na 100% powiedzą ci w urzedzie skarbowym
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklepmonopolowy/a sklep internetowy": - Serwis internetowy, sklep internetowy,etc ... - portal internetowy i sklep internetowy - Internetowy kucharz plus sklep internetowy - Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy.
• Strona 1 z 1
|
|