|
Skley OXIDE Jeans |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Mam pytanko do franczyzobiorców firmy Oxide Jeans odnośnie prosperowania firmy, czy dba o klientów i jak zapowiada się z nimi współpraca ?
z tego co wiem, to ci co maja oxide sa bardzo zadowoleni, w pelni przemyslany biznes i logistyka, dobry towar jakościowo i dobre promocje okresowe. W mniejszych miejscowosciach idzie to dosyc dobrze, nie wiem jak w wiekszych.
pozdr
Niby mala inwestycja, ale kasa tez chyba slaba [zarabiasz na prowizji od sprzedanego towaru- nie lubie takiego systemu]. Kroolic wiesz jak to wyglada od tej najwazniejszej strony? Szacowany zwrot itd?
I jak nikt nie prowadzi sklepu Oxide by mógł się wypowiedzieć? Gdyż też jestem zainteresowany tą marką
Także myślę nad podjęciem współpracy z ta marką. Czy ktoś tu na forum współpracuje z nimi? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info w tym temacie. pozdraiwam
Podbijam temat.
Jeśli ktoś się orientuje, niech powie ile ze sprzedanego ciucha idzie dla wlaściciela...
proszęo kontakt osoby któr prowadzą jużsklep OXIDE,odwdzięcze
się
Współpracuję z firma OXIDE ! BARDZO FAJNA I DOBRZE ZORGANIZOWANA WSPÓŁPRACA!
Witam wszystkich
Od dłuższego czasu myślę nad otwarciem własnej działalności a oferta firmy oxide wydała mi się dość ciekawą. Jednak mam pewne wątpliwości... Czy sklep z taką odzieżą będzie w stanie się utrzymać w miasteczku z około 20 tys. mieszkańców? Lokal musiałbym wynajmować, co wychodzi około 1500zł miesięcznie(za lokal w centrym o powierzchni 60 m^2), do tego dojdą prawdopodobnie inne wydatki(media itp.)... Prosiłbym doświadczone osoby o opinie i komentarze. Lokal o jakim metrażu będzie najbardziej opłacalny, czy inwestycja w tak małej miejscowości ma szanse powodzenia(w centrum już jest sklep z odzieżą młodzieżową i prosperuje dość dobrze z tego co zauważyłem)? Wszystkim za pomoc z góry dziękuje...
Zdecydowana większość f-biorców Oxidu jest na prowizji, do tej pory była to marka męska, ale firma wprowadza też na rynek markę damską pod inną nazwą. www oxidejeans com z tym że miasto musi mieć powyżej 25 tys mieszkańców.
Ryszard
|
|