|
SKOKI BUNDZI |
SKOKI BUNDZI
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pytanko, przyjechałe za granicy, mam troszke pieniążków, zastanawiam się o organizowaniu skoków bunzi, mam miejsce dobre, nie mam sprzętu ale kupie, jestem ciekaw jak z funkcji prawnej ? Czy to trzeba rejestrować ? Jakie zezwolenia potrzeba ? I jak ktos ma pojęcie to mile widziane inne uwagi na ten temat ;)
Witam
Heh, bunzi? A co to jest? (inna pisownia) A tak na poważnie, to jak jakis pajac Ci sie rozwali to same problemy, no i oczywiście to praca tylko sezonowa, ale można by w sezonie zarobić bardzo dużo, wiadomo ile jest turystów...Więc jest to na pewno dochoowe, ale mając kapitał zainwestował bym w coś przynoszącego zarobki cały rok... Pozdrawiam
Ok, a co do uprawnień masz jakieś wiadomości ? Czy to sprawdza ktoś przed dopuszczeniem turystów ?
Niestety nie wiem nic o tym, no ale na chłopski rozum to musi byc jakas inspekcja, jakies pozwolenia....bo tak na pewno by się zdażyli specjaliści puszczający klientów na metalowej linie albo z 3 metrowego wzniesienie....
Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "SKOKI BUNDZI": - skoki na bandżi ... - skoki narciarskie dla wszystkich - Zabawki, skoki do wody
• Strona 1 z 1
|
|