|
Skup i sprzedaz palet |
Skup i sprzedaz palet
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam! Po mimo ze ten temat byl poruszany wielokrotnie chcialbym sie w koncu dowiedziec jak sie mozna zajac tym biznesem, ile trzeba wlozyc pieniedzy, jak sie w tym rozpoznac i wyjsc na swoje:) Prosze o info
A ja tez pisalam komus na ten temat a chcesz skupowac i sprzedawac nowe czy uzywane palety bo ceny sa rozne zalezy czy euro czy inne,a im wiecej tym lepiej ,kupuja tez uzywane .Wystukaj na internecie sprzedam palety uzywane cos sie pojawi poz. Marzena
Czy ktoś wie jakie jest PKD na skup palet? Pani z urzędu statyst. nie była pewna tego, co mówi, więc chyba pisemnie zwrócę się do urzędu. Myślę, że jak ktoś podpiszę się pod odpowiedzią to będzie to dobra odpowiedź.
Witam!
Jestem zainteresowny w zakupie uzywanych euro palet do niemiec. Jak czytam tutaj, wielu ma problem ze sprzedaza. A ja mam problem z kupnem (nieuczciwosc)
WITAM. wiem że taki temat już jest ale chciałbym go odświeżyć bo wypowiedzi są czasem z przed kilku lat a wiadomo rynek się zmienia. więc chciałbym otworzyć własny skup palet. mam halę przy głównej drodze krajowej ,dodam że mieszkam przy granicy więc jest to tranzyt na granice do przejścia. chciałbym także nawiązać kontakt już z doświadczonymi w tej branży. chciałbym się dowiedzieć co i jak , jakie dokumenty i pozwolenia trzeba i oczywiście jak to wygląda finansowo bo o to chyba w tym wszystkim chodzi prawda.. w mojej okolicy niema takiej inwestycji w promieniu 50 km. co o tym sądzicie drodzy forumowicze ?? czekam na wasze opinie, oferty i propozycje.oraz myślę że znajdzie się osoba która już siedzi w tej branży dłużej i udzieli mi kilku wskazówek co do tego interesu ale to już oczywiście na priv. dziękuje i pozdrawiam.
witam. mam pytanie. skąd ewentualnie pozyskiwać palety ?? czy ogłoszenie w prasie czy radiu wystarczy żeby przywozili do mnie palety ?? czy samemu musze pojeżdzić po fabrykach czy zakładach produkcyjnych ?? i jeszcze jedno pytanie . zeby tylko naprawiać palety euro czy też potrzebuję licencję ?? jeżeli tak to jak ją zdobyć ?? bo słyszałem że to nie takie proste i ponoć to strasznie drogie ?? pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|