juz nic nie rozumiem jak to jet oplacalne jak z 1m3 mozna zrobic ok 14 palet a jedem m3 to koszt ok. 300zl czyli paleta wynosi ok.21zl samo drzewo bez produ i innych
a skup ok 14zl gdzie sens, gdzie logika
czy ktos moze to wyjasnic
|
SKUP PALET |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
juz nic nie rozumiem jak to jet oplacalne jak z 1m3 mozna zrobic ok 14 palet a jedem m3 to koszt ok. 300zl czyli paleta wynosi ok.21zl samo drzewo bez produ i innych
a skup ok 14zl gdzie sens, gdzie logika czy ktos moze to wyjasnic
ja również chciałabym wiedzieć jak najwięcej wszelkie wiadomosci kierować proszę na adres elisaelisa@inmail.pl
[quote="SKUP PALET"]witam jeżeli ktoś chce pogadać o paletach zapraszam do pisania na mój emil st.nachman.gmail.com prowadzę 3 skupy palet[/quote
twój e-mail jest odrzucony z serwera, a telefonów nikt nie odbiera
czy znajdzie się osoba chętna podzielić się swoimi doświadczeniami z uruchomieniem skupu europalet, wysłucham wszystkich dobrych rad może być na łamach forum lub na mój mail el.elisa@wp.pl
Witam.
Proszę o kontakt osoby które siedzą już trochę w tym temacie i są zainteresowane podjęciem współpracy. Mieszkam w zachodniej Polsce, przy skrzyżowaniu dróg krajowych nr. 2 i 3, myślałem o wejściu w ten biznes i utworzeniu dwóch punktów przy trasie A2 od granicy, przy dużych kompleksach obsługujących tiry (bar, sklep, motel, kantor, cb, stacja paliw, parking, wszystko w jednym miejscu). Mam dojście przy kilku takich punktach, gdzie nie ma jeszcze skupu palet. Wiem że najkorzystniej wywozić palety do Niemiec, ale nie mam wejść, dlatego chętnie podejmę współpracę. Przy takich kompleksach parkuje zawsze ok. 100 tirów. Będę też wdzięczny za wszelkie wskazówki i rady, jakie są koszty otwarcia takiego punktu? Czy jest możliwe, że w niemczech za paletę EUR dobrej jakości dostaje się ok. 80 zł? Obserwowałem kilka powstających w okolicy skupów i opłacało im się kupić nowe widlaki, więc chyba się kręci. kilka skupów wywozi do Niemiec, a kilka sprzedaje firmie chyba Euro-pal, ale to się nie opłaca, bo oni płacą coś koło 25 zł, wszystkie dane są z początku roku,. bo wtedy przygłądałem się temu biznesowi. Pozdrawiam i czekam na kontakt. mail: tromejko@wp.pl
Prowadzę 2 skupy złomu przy drodze krajowej 16 i 22. Planuję od maja 08 przeksztalcic skupy zlomu w skupy sorowców wtórnych miedzy innymi skup palet, jesli Ktos mógłby przyblizyc Mi ten temat prosze o kontakt 791 501 132
Mam pytanie. Jaki powinno się wystawiać dokument w momencie skupu palety ? Rozumiem, że kiedy sprzedaje sie jest zwykła faktura...
Sprzedaję nowe palety, zwykłe jak i Euro. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Witam, mam do sprzedania nowe palety 180x240 , szukam odbiorcy możliwośc produkcji 1000szt. miesięcznie
Witam mam możliwość kupna 500 sztuk nowych palet
bez oznaczeń, o wymiarach 120 x 80 cm. Grubość deski 20 - 22 mm, na klockach 10 x 10 x 7,5 cm Koszt jednej wychodził by 10zł proszę o rade czy mogę na nich zarobić? jaka cenę dostał bym za nie??? Dziękuje za info Pozdrawiam
|
|