|
Skup złomu, makulatury etc. - strona 2 |
Skup złomu, makulatury etc.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Archeolog sie znalazł widze temat z 2007 :D
Heh, lepiej odkopać jakiś temat niż założyć nowy ;) Nie wiedziałem gdzie zapytać, więc zapytałem tu, liczę że ktoś z branży coś odpisze. Pozdrawiam!
Słusznie:) Z mojej strony moge powiedzieć ci Kolego, że ten biznes chyba już nie jest taki złoty. Mieszkam we Wrocławiu milion ludzi w ciagu dnia tu mieszka pracuje itp. zaobserwowałem że w ciagu kilku miesiecy upadło około 4-5 punktów skupu złomu na w moim rejonie a niechce mówic co jest po 2 części miasta. Ze złomem jak z loteria to jest gra giełdowa ceny surowców na giełdzie leca w doł to i ceny w skupach lecą.
Znów poszło wszystko na duł.
Mam takie pytanie, jak sprzedaje np. takie zwykłe blaszane? żelazne? stalowe? właśnie nie wiem, zwykłe takie badziewia, jakieś metalowe garnki, blachy, pręty, rury, ogólnie żelastwo co ciągnie magnez to jak to się tak profesjonalnie nazywa? Jaki to jest złom? Bo co każdy cennik to inaczej jest napisane. I jeszcze jak ktoś zna ceny ze skupu, to po ile teraz stoi właśnie taki złom ? czyli taki zwykły złom cienki/gruby?
Jesli chodzi o zalozenie skupu surowców wtórnych co wpierw nalezaloby zrobic?Zalozyc firme czy wczesniej poszukac odpowiednich kontrachentów?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Skup złomu, makulatury etc. - strona 2": - Skup makulatury - SKUP MAKULATURY - Skup makulatury - SKUP MAKULATURY,PUSZEK - Odbiór i skup makulatury u klienta
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|