Witam,
Niedawno czytałem tu na forum pomysł dotyczący Sokopijalni - pomysł ten bardzo mnie zainteresował i nie ukrywam że zaczynam gromadzić dane dot. możliwości otwarcia Sokopijalni w formie stoiska w hipermarkecie usytuowanego niedaleko kas, w miejscu gdzie przechodzi dużo ludzi. Mam jednak dwa podstawowe problemy :
1. Stoisko - w Waszych postach dot. Sokopijalni podany był producent Zumex http://konport.gastrona.pl/?id=326, który oferuje małe stoisko do sprzedaży soków ZumeX Movil. Stoisko jest zaopatrzone w instalację elektryczną i wodno-kanalizacyjną (pojemnik na czystą i brudną wodę wymieniany co jakiś czas). Problemem jest cena tego stoiska - 36000 netto.
2.Sanepid - rozmawiając z przedstawicielem firmy ZumeX dowiedziałem się że są problemy z Sanepidem jeśli urządzenie to nie zostanie podłączone do przepływowej instalacji wodno-kanalizacyjnej,
W związku z tym mam dwa pytanie :
1.Czy zna ktoś z Was może firmy zajmujące się na zlecenie wykonaniem podobnych stoisk (o podobnym kształcie) jednak nie za tak ogromne pieniądze ?
2. Jaka jest możliwość podłączenia tego stanowiska które będzie wolnostojące w markecie niedaleko kas do przepływowej instalacji wodno-kanalizacyjnej ?
Pozdrawiam
Piotr