|
Solar dach |
Solar dach
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam,moj pomysl -produkcja dachowek wykonanych z laminatu z wbudowanym konwektorem solarowym,jednym slowem ,produkcja dachowek ,ktore przetworza energie sloneczna do wlasnych potrzeb,czas na odciazenie elektrowni,yakuza7@vp.pl
Mi sie wydaje ze to super Pomysl. Dzisiaj juz wiem ze za dwa lata bedzie taki Boom na takie Produkty jak dwa lub rok temu na cegly. Ale wracam do twojego Pomyslu, jak ty sobie to wyobrazasz ta Produktie masz jakiec Plany, na takie Dachowki alb chodzi ci po prostu o zwykle Laminaty montowane na Dachy, bo to chyba jest latwe;) Ale dachowek w kture takie Laminaty sa wbudowane jeszcze nie widzialem. Ale ogulnie wydaje mi sie ze to bardzo dobry Pomysl.
Pozdrowionka....
masz moze jakis projekt? plany cokolwiek? czy narazie pomysl? ;)
pozdrawiam
w USA cos takiego robia,ale jeszcze to zbyt droga technologia
Ceny modlow i paneli leca w dol. Tak dachowka bylaby dosc trudna w instalacji i konserwacji, dlatego swiat uciekl do shingles i papy. Generalnie jestes na tropie , zobac na sytemy oparte na panelach to juz jest hot, a to dopiero poczatek
Jak potrzebujesz wiecej informacji zapraszamy do LED Peter Calka LED Holding http://sklep.led-holding.pl/l Best company ever . calkapeter@gmail.com calkapeter@hotmail.com Peter.calka Skype HK 852-69746843 Every day in every way I am better and better.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Solar dach": - Dotacje na budowe wiatraka lub paneli solar - SANEPID & DACH - dach podwyzszany do vanow... z laminatu. - Półokrągły dach w małej gastronomii - Wykonam dach i inne roboty ciesielskie
• Strona 1 z 1
|
|