|
Solarium i co jeszcze? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Od ponad 2 lat prowadzę solarium kiedyś przynosiło niezłe zyski ale od tego czasu otwarło się w pobliżu 5 innych salonów i niestety pomału już nie zarabia na siebie. Mam u siebie 1 małe wolne pomieszczenie w tym solarium i chciałbym tam coś sprzedawac, myślałem o podróbkach kosmetyków ale nieweim gdzie je kupować jak ktoś może niech poda mi namiary mieszkam w woj.śląskim. A może macie jakieś inne pomysły żeby tam sprzedawać? Z góry dzięki. Pozdrawiam.
a moze spruboj z paznokciami ... co do kosmetykow moze spruboj z FM maja wszytskie zapachy takie jak Paris Hilton ,amor amor itd koszt bodajze 30 zł zel chyba 15 ale nie chce sklamac a osobiscie uwazam ze na paznokciach zarobisz wiecej chyba ze masz duzo swoich stalych klientek co bede kupowac kosmetyki i droga "pantoflowa" rozreklamuja i beda stale u Ciebie kupowac,moze do tego posrednicz w sprzedazy np avon kto chce zamowic przyjdzie i zamowi u Ciebie ,pozdrawiam
paznokcie już miałem i niestety ten interes nie wypalił.
nie wiem jak dokladnie wyglada sprawa ale moze warto by bylo zostac konsultantem np Avon, Oriflame i prowadzic tam punkt sprzedazy. Zbieralbys tam zamowienia i sprowadzalbys te kosmetyki.
to nic Cie nie bedzie kosztowac a dodatkowo mozesz jakis tam grosz zarobic. Moja znajoma jest taka konsultantka, prowadzi Oriflame i powiem Ci ze nawet niezle marze ma i zawsze jakies tam rabaty, prezenty itp.
właśnie kiedyś był już tam avon i niestety bardzo słabiutko to szło, macie jeszcze jakieś inne propozycje co do tego pomieszczenia?
podbijam pytanie na co można jeszcze przeznaczyć pomieszczenie?
silownia i nic wiecej tylko na to bedziesz potrzebowal troche kapitalu ;]
solarium to jest dodatek do siłowni a ja potrzebuje dodatek do solarium
To moze to? Jest link do uzywanych urzadzen juz od 700 zeta...
http://www.biznesforum.pl/topics17/bar- ... ar+tlenowy
A może fryzjer?
Albo zrobić odnowę biologiczną +gabinet kosmetyczny (albo gabinet kosmetyczny bez odnowy )? Przypuszczam ,że to było by najlepsze dla pań - bo jak sądze te stanowią Twoją grupę docelową . Takie rozwiązania się widuje dość często - czyli kompleksowe usługi upiększania kobiet . Mimo wszystko w każdym przypadku dobrze jest zrobić ciekwą promocję i zawalczyć o klientów .
Zacząłbym od analizy otoczenia, a więc czego brakuje konsumentom w danej okolicy?
|
|