|
Solarium |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
witam mam pytanko wiecie moze jakiej firmy łóżka solarniane sa dobre do 15 tys za łóżko.tak abym byl zadowolony.pozdrawiam
nie ma dobrych lozek w tej cenie.
e tam
jedz do dojczlandu tam za 3000€ kupisz sobie uzywane UWE i masz biznes po byku tylko czy czas na solaria juz się nie skonczył ? ja to walnałem jakies parę lat temu w Berlinie ,w Hamburgu masz duze firmy które handluja uzywanymi łózkmi poszukaj w googlach kiedys przywiozłem łozko z aktóre dałem 8,5 tys marek a które zarobiło w ciagu roku jakies 70 000zł nie pakuj sie w nowy sprzet, uzywane ale z dobra grafika na pokrywie dlatego radze UWE np czarne z ładna grafiką kup mocne i uzywane ale lampy daj mocne i o duzym współczynniku np 2,4 uva / uvb
jak nie zainwestujesz to nic nie zyskasz :) nie oszczedzaj na rozkrecaniu biznesu jesli ma on duze szanse wypalic
dzieki wszystki za dobre rady .pozdrawiam
no własnie czy solarium ma szanse jescze wypalić wątpie wiekszość się zwija ,a te co są to cienko przedą nakład na nowe łozko to 50 000 minimum do 100 000 nawet warto wchodzić ? a moze nie warto oszczedzac ? 15 000zł mozna zaryzykowac ,ale wiecej to juz chyba nie ten sprzet o którym pisałem ze zarobił kupe kasy w ciągu roku ,to sprzedałem z trudem za 3000zł i jeszcze się cieszyłem ze ktos go zabrał
|
|