Witam wszystkich . MAm jednak zupelnie inne wizje odnosnie zysku.
Z tego co widze w miescie w ktorym mieszkam sa byc moze salony w ktorych kazde z lozek to lozko podejrzewam za cene okolo 2/3 tys funtow, co za tym idzie nie opalaja albo opalaja bardzo slabo.
Bylem niedawno w Polsce i lozka Soltron xl75 zrobily na mnie duze wrazenie.
Wydaje mi sie ze gdybym otworzyl salon 2 lozka tego typu ( po 80 p /min do tego jedno slabsze powiedzmy troszke starsze modele plus jedno stojáce za nizsze ceny.. Otwierajac taki salon dla kadzego klienta na pierwsza wizyte dal bym 5 min gratis OFerta wazna do konca miesiaca . WYdrukowanie ulotek koszta prádu... Wydaje mi sie ze przy takich lampach i 4 lozkach jestem w stanie oczekiwac klientow w okolicach na 1000 min dziennie .. za sredniá cene powiedzmy 70p CZyli dziennie wplywa do mnie 700 funtow ... 400 funtow wszelkie oplaty.. 300 dziennie jest dla mnie SOlarium otwarte 7dni w tygodniu .. Wynika z tego ze 9tys funtow jest dla mnie z czego spokojnie moge zbierac na nowe lozka i otworzyc nastepny salon .. Ponadto myslal bym rowniez zeby w takim salonie zatrudnic znajámá ktora zajmuje sie wszelkimi uslugami kosmetycznymi .. TAk ze z czasem mogla by oplacac drugiego pracownika ktory myje lozka i obsluguje klientow ..
Z przyjemnosciá poslucham kazdego z komentarzy oraz wszelkiej krytyki ...
Dzieki