Witajcie. W zeszłym miesiącu mój szwagier otworzył niewielki zakład produkcyjny ale nie posiada jeszcze zaplecza handlowego.
Zajął się produkcją wymyślonego przez siebie systemu sonaru dla wędkarzy. Duża częśc inwestycji pokryta została ze środków uzyskanych z dopłat więc to jest dopiero początek. Chciałby zając się tylko sprzedażą hurtową dla hurtowni ze sprzętem wędkarskim oraz sklepów. Na razie jednak cały czas poświęca produkcji.
System jest o tyle pionierski ze działa na zasadzie sonaru i lokalizuje ławice rybne o zakresie do 500 m. Mocuje się go na wędkę i od tego momentu wędkarz wie gdzie jest ławica na którą może zapolowac. Mój mąż ocenia że jest to rewelacja jeśli chodzi o łowienie na lodzie ponieważ nie trzeba kuc wielu dziur w lodzie aby trafic na rybki.
Ponieważ planuje powrót do Polski w przyszłym miesiącu aby zając się przygotowaniem oferty handlowej oraz dystrybucją chciałam nawiązac kontakt z 10 osobami chcącymi miec produkt handlowy na wyłącznośc w swoim regionie. Wstępnie dodam ze przy zakupie np przez sklep 10 promocyjnych zestawów przez przedstawiciela prowizja mogłaby wynieśc 1000 zł a to tyle na początek.
Szczegóły współpracy omówie z zainteresowanymi na PW.