|
Spółka Masters |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam co o niej możecie powiedzieć?? Planuje wejść w nią w tym tygodniu. Warto?? dzieki.
mialem ta spolke przez jakis czas w swoim portfeluu ale niezabardzo dobrze ja wspominam mialem ja akurat w momencie splitu akcji i dostalem za to pp( prawa poboru) ktore dobrze ze na poczatku sprzedalem obawiam sie ze kus jeszcze przez jakis czas bedzie opiewał na jakies 0,28 -0,30 pln spolka ta nie ma najlepszych zysków zadne dobre wiadomosci z niej nie wychodza a obroty sa male mysle ze duzo sie na nich nie straci ale i niwiele zyska.
Pozdrawiam serdecznie
Ale dzisiaj ładny skok :)
Jak sami widzicie, było warto kupować. Ten kto wszedł, niech się cieszy i dokupuje. Ja wszedłem i jestem zadowolony. :-)
Pozdrawiam, LB
dokladnie tez weszlem i jestem zadowolony mam ja od 0.40 gr a jest juz 0.77
Spolka wedlug mnie ma dobra przyszlosc przed soba. Jesli zrealizuje to co mowia infa to Masters S.A bedzie bardzo dochodowa inwestycja. Ja jestem na mastersie od 0,24 gr za akcje mam ich 2000. Wiadomo jak wyglada sprawa po piatkowej sesji, sadze ze w locie czeka nas drobna korekta i potem znow wspinaczka. Ten calotygodniowy lot przyciagnol wiele uwagi, a jakby nie patrzec spoleczka jest nadal bardzo tania, wiec mozna sie spodziewac ze przed nami jeszcze wiele milych chwil.
Pozdrawiam Serdecznie
spolka jest gitarka ja mam od tygodnia od 0.40 a jest juz 0.77 a ma byc po 1zł
|
|