Witam!
Właśnie tworzę dość duży projekt gry przeglądarkowej, która ma nazywać się Rzym Online. Domena projektu to rzym-online. pl-bez spacji Gra ma być połączeniem gry strategicznej i RPG, co jest raczej rzadko spotykane w środowisku gier. Dzięki takiemu połączeniu ma oferować wiele opcji. Dziwi mnie bardze, że nie powstała jeszcze gra strategiczna o starożytnym Rzymie, bo jest to temat wg mnie bardzo ciekawy i daje wiele możliwości ( powstały jedynie gry o starożytnej Grecji takie jak choćby Ikariam), więc projekt ma odmienną tematykę, ale sądzę, że również ciekawą. W grze będziemy mieć również do wyboru dwa narody, nie tylko Rzym, ale również możemy zagrać pleamionami barbarzyńców. Cała gra ma być w ładnej oprawie graficznej, przede wszystkim przejrzystej - dbamy również interakcję z użytkownikiem.
Koniec pracy z projektem przewiduję na 15 maja, wtedy mogę zaprezentować grę w pełnej swojej okazałości, lecz pracę można oglądać juz na stronie rzym-online. pl-bez spacji (nie jest to jeszcze nawet półmetek prac). Rzym Online, aby stał się znaną i lubiana grą potrzebuje reklamy... Tu właśnie chciałbym zapytać, czy byłaby możliwość zasponsorowania naszego projektu, oczywiście w zamian za reklamę na państwa warunkach. Całość pieniędzy, którą otrzymalibyśmy od Państwa byłaby przeznaczona na reklamę gry. My sami nie oczekujemy ogromnej sumy, chcemy jedynie zapewnić dobry start naszej grze. Jeśli bylibyście Państwo w stanie powiedzieć, czy jesteście zainteresowani
z nami współpracować i na jakich warunkach ma się to odbywać, bardzo proszę o kontakt. Mam nadzieję, że dojdziemy do porozumienia.
GG: 12766254