|
Sposób na dorobienie przed 18. |
Sposób na dorobienie przed 18.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Po krótce się przedstawię. Mam 17 lat, wkrótce 18, a co za tym idzie wciąż chodzę do szkoły. Z Z powodu nienajlepszej sytuacji finansowej rodziny od dawna poszukuje sposobu w jaki mógłbym dorobić. Podejmowałem już nie jedną pracę tymczasową, jednak stawka 5zł za godzinę mnie nie satysfakcjonuje. Stąd mój pomysł, aby spróbować coś na własną rękę. Chęci, jak i ambicji mi nie brakuje. Jedyny problem jak się domyślacie to kapitał początkowy no i dobry pomysł. Starałem się znaleść na forum jakiś temat, który móglbym wykorzystać. Nic jednak nie przykuło mej uwagi. Teraz może więcej szczegółów. Kwota jaką jestem w stanie przeznaczyć na owy 'biznes' to 500-1000zł. W gre wchodzi handel przez internet-rozsławione allegro. Nie oczekuje kokosów, a jedynie sposobu na dorobienie. Proszę o pomoc, pozdrawiam.
AVON - Oriflame - Faberlic itp.
Wiele osób to kupuje jeszcze więcej jest konsultantów - ale są tez Ci co u góry w sieci i oni sprzedają na allegro kosmetyki o pojemności katalogowej w próbkach, perfumy z awonu za 40zł (cena katalogowa 160zł) itp. nie zagłebiałem się w to dokładnie ale wreszcie nie ja sie mam tym zajmowac tylko Ty :P Bardzo dużo babek nie kuma że można to kupić na necie w sumie prawie żadnej nie spotkałem jak mówie to jakiejś koleżance to oczy robi :) Zbierasz zamówienia z katalogu, kupujesz na allegro (oczywiście informujesz ze coś bedzie np w próbkach jeśli w takowych jest) ale jeśli masz kilka zamówień to koszta wysyłki sie niwelują i np. krem cena katalogowa 70zł kupujesz w testerach o tej samej pojemnosci za 14,99 i sprzedajesz za 30-40zł To taki luźny pomysł ale do przemyślenia właśnie na dorobienie sobie - pewnie zaraz się krytyka posypie ale pamiętajcie że to nie ma być biznes z którego ZUS się opłaci :P
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sposób na dorobienie przed 18.": - Sposób na dorobienie ~500zł miesięcznie - Moj sposob na dorobienie lub zdobycie nagrod - PROSTY SPOSÓB NA PRZYZWOITE DOROBIENIE DO PENSJI - Wynajecie powierchni przed stadionem/parkingiem przed meczmi - Pomysł na dorobienie do pensji
• Strona 1 z 1
|
|