|
Sposób na znalezienie towarzyszki życia |
Sposób na znalezienie towarzyszki życia
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
Autor
Wiadomość
firma firmą, biznes biznesem, ważne żeby mieć z kim się dzielić sukcesami i porażkami. Gdzie poznaliście wasze kobiety? kto kogo poderwał i w jaki sposób? szukam jakiejś rady dla siebie :)
Ja swoją żonę poznałem na kursie językowym, była tam wykladowcą, wpadłem po uszy od pierwszych zajęć, gapiłem sie na nią jak jakis małolat hehe. Dopiero na trzecim spotkaniu odważyłem się do niej zagadac i zaprosić na kawę a potem to już jakos z górki poszło, może dlatego, ze ja też jej wpadłem w oko. Jesteśmy już 4 lata po ślubie i mamy dwoje malych urwisów.
Poznałem swoją kobietę na koncercie zespołu Perfect.Była przy samych barjerkach z koleżankami,a ja z kolegami.Wspólne śpiewy,tańce okazały się strzałem w dziesiątkę.Po koncercie to Magda-moja żona zaproponowała spacer,ja później przejąłem pałeczkę i zabrałem ją na drinka.Reszta kolegów i koleżanek bawiła się na kolejnym koncercie.A my pozostaliśmy sami na placu boju i tak to już trwa 10 lat:)
ja swoją poznałem jeszcze w liceum :) stara miłośc, ale nadal wrze :D
Swoją wybrankę poznałem na studiach na tym samym wydziale. Od razu mi wpadła w oko, poza tym zauważyłem,że ona też mi się przyglądała kilka razy, więc bez chwili zastanowienia na następnych zajęciach siadłem obok niej i tak zaczęliśmy rozmowę, później spotkania i się naprawdę w ciągu paru tygodni rozkręciło. Później ślub i teraz prowadzimy obydwoje kancelarię + chodzimy na kurs tańca salsy.
a co, masz zamiar kogos poderwac ? jakas konkretna dziewczyna na oku, czy po prostu tak sobie planujesz? ;)
Myślę,że każdy będzie indywidualnym przypadkiem. No,ale często historie się powtarzają i można czegoś się dowiedzieć i później w praktyce wykorzystać w swoim życiu prywatnym. A w internecie próbowałeś kogoś znaleźć?
co do poznawanie ludzi w internecie to znam pare fajnych historii... miesiac temu bylam na weselu brata mojego chlopaka, on i jego zona poznali sie na czacie ;)
no chciałbym kogoś poznać, życie nie kręci się tylko wokół pieniędzy i pracy. Zajrzałem ostatnio na takie forum uwo, są tam dość ciekawe porady, co myślicie?
na forum to wszystkie są piekne , mądre i bogate
w praktyce to czesto trzeba duzo wódki zeby się ładne zrobiły _:) w tej sprawie to słuchajcie Marcina Dańca on wie ....................
Ale Jackowski pisze o poradach na uwo a nie o tym, że szuka tam żony ;)
I co ciekawego tam wyczytałeś? Jak coś sensownego, to nie pozostaje nic innego, jak wprowadzić je w życie. A masz już jakąś wybrankę na oku czy sie rozglądasz czy czekasz na gwiazdkę z nieba ;)?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sposób na znalezienie towarzyszki życia": - E-kurs życia - czyli w jaki sposób żyć w dostatku ? - Dotacja a znalezienie inwestora? - nagroda za znalezienie pracy - Projektory i znalezienie chętnych - duża prowizja za znalezienie inwestora
• Strona 1 z 1
|
|